AcasăActualitate112RĂSTURNARE DE SITUAȚIE - Plaga femeii din Remeți care ar fi fost...

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE – Plaga femeii din Remeți care ar fi fost împușcată nu e făcută de glonț sau alice, arată constatarea medicului legist

DISTRIBUIȚI

Mass media locală, dar și cea națională relata ieri despre acest caz: http://2.actualmm.ro/incident-miresu-mare-vrut-sa-traga-intr-un-caine-dar-impuscat-o-femeie-de-etnie-roma/

Este vorba de un incident deosebit de grav petrecut în 2 mai 2017, în comuna maramureșeană Mireșu Mare. Un bărbat, vânător cu acte înregulă, pe un fond de vânătoare, ar fi împușcat o femeie de etnie romă care se deplasa prin zonă. Incidentul ar fi avut loc, se pare, în timp ce bărbatul încerca să tragă după un câine vagabond.

Polițiștii maramureșeni au demarat o anchetă și au ajuns la concluzia că…femeia nu prezintă plagă prin împușcare. Iată punctul de vedere al IPJ Maramureș:

“Referitor la articolele apărute în mass media care au relatat că o femeie în vârstă de 53 de ani din Remeţi pe Someş ar fi fost împuşcată de un vânător, vă precizăm că poliţiştii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-ar fi comis fapta. În cadrul verificărilor efectuate azi, 03 mai, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au prezentat-o pe femeie medicului legist care a constatat că leziunea, provocată în perioada 26 – 27 mai a.c., nu are caracter de plagă făcută de glonţ sau alice”.

ActualMM
Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA