AcasăEvenimentRĂSTURNARE DE SITUAȚIE - ANAF susține că nu a efectuat niciun control...

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE – ANAF susține că nu a efectuat niciun control la firma femeii care s-a spânzurat la Center!

DISTRIBUIȚI

ANAF a remis pe adresa redactiei un comunicat de presa in care isi sustine punctul de vedere referitor la materialele de presă potrivit cărora o femeie s-a sinucis în urma unui control ANAF la sediul  firmei deținute.

„ANAF nu a efectuat niciun control la firmele respectivei persoane. ANAF dezaprobă și consideră ca fiind reprobabil comportamentul anumitor instituții de presă care  se folosesc de dramele unor persoane.

Crearea unei legături între activitatea ANAF și situația dramatică de la Baia Mare, bazată pe  declarații ale unor terți, a depășit în această situație limitele oricărei decențe sau exigențe  profesionale.

Din nou, fără a fi solicitați să confirmăm măcar vreo acțiune de control la firmele respective, atât  presa scrisă, cât și cea vizuală, prin redactori, prezentatori și moderatori, au informat opinia  publică în mod complet eronat.

Alături de cazurile nereale privind restaurantul închis pentru 3 lei, cofetăria închisă pentru 1,5 lei  și confiscarea „urzicilor unei bătrânici”, această nouă știre falsă nu face altceva decât să contribuie  la dezinformarea opiniei publice în legătură cu activitatea ANAF”.

SERVICIUL COMUNICARE, RELAŢII PUBLICE ŞI MASS-MEDIA

VEZI AICI CE SUSTIN APROPIATII.

VEZI AICI CUM SI-A ANUNTAT MOARTEA.

VEZI AICI CATE AMENZI A DAT ANAF IN MARAMURES

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA