AcasăEvenimentSportRăsplată și recunoaștere pentru Baia Mare! Călin Matei, vicepreședinte, Cornel Negruț, membru...

Răsplată și recunoaștere pentru Baia Mare! Călin Matei, vicepreședinte, Cornel Negruț, membru în Biroul FRR!

DISTRIBUIȚI

Vineri s-a întrunit Adunarea Generală de Alegeri a Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache a fost reales președinte, cu 79 de voturi din 83 posibile. De altfel, Petrache a fost singurul candidat pentru această funcţie, el reînoindu-și mandatul pentru încă patru ani. După părerea specialiștilor, realegerea lui Petrache este cea mai bună variantă pentru rugbyul românesc. Reformele care a început în timpul mandatului său trebuie continuate, altfel decalajul care ne separă de lumea bună a rugbyului mondial se va mări și mai mult.
„Sunt patru ani de când m-aţi investit ca preşedinte. Patru ani care au trecut repede şi în care am consumat multă energie pentru a ridica nivelul rugbiului românesc. De multe ori am reuşit să generez un anumit progres, în alte situaţii am asigurat stabilitatea, dar sunt câteva sectoare în care regresul este destul de vizibil“, a spus cu modestie Alin Petrache în discursul dinaintea începerii procedurii de vot.

Vicepreşedinţi ai FRR au fost aleși Pompilie Borş, George Boroi (preşedinte al clubului Steaua) şi Călin Matei. Cele mai multe voturi ca membri în birou le-au primit Dan Dinu, Elena Frîncu, Cornel Negruţ şi Sorin Mihai Popa.

Alegerea lui Călin Matei (președinte CSM Știința Baia Mare), în funcția de vicepreședinte este un mare câștig pentru rugbyul băimărean, o răsplată dacă vreți a succeselor extraordinare reușite de echipa noastră în ultimii patru ani (trei titluri naționale și Cupa României).
Același lucru trebuie să-l spunem și față de alegerea ca membru în birou a lui Cornel Negruț, director CSȘ2 Baia Mare, omul care a susținut demersurile pentru ca în municipiul nostru să se înființeze Centrul de Excelență, obiectiv dorit de multe alte orașe din țară.
Alegerea celor doi în structurile de conducere ale rugbyului românesc, este până la urmă o recunoaștere a eforturilor deosebite făcute de Baia Mare pentru dezvoltarea și promovarea acestei frumoase discipline sportive.
Grigore Ciascai

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA