spot_img
AcasăActualitateSocialRAPORT DE AUDIT - O singură neconcordanţă sesizată de Camera de Conturi...

RAPORT DE AUDIT – O singură neconcordanţă sesizată de Camera de Conturi la Primăria Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Plata drepturilor salariale acordate necuvenit pentru unii angajati ai Administratiei Publice Locale a municipiului Baia Mare a fost singura neconcordata stabilita de reprezentatii Camerei de Conturi Maramures.

Raportul de audit, intocmit de catre acestia, a fost prezentat astazi public in sedinta de Consiliu Local de catre primarul Catalin Chereches. Potrivit actului oficial, reprezentantii Camerei de Conturi Maramures au analizat atent situatia financiara pe anul 2014 a unitatii administrativ teritoriale baimarene.

Rezultatele raportului de audit a fost prezentata astazi de catre primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches in plenul sedintei de Consiliu Local. Potrivit analizei minutioase realizata de catre Camera de Conturi Maramures, Administratia Publica Locala a municipiului Baia Mare a luat doar o singura decizie care a afectat situatia financiara.

“Misiunea de audit financiar a scos in evidenta urmatoarele tipuri de operatiuni economice care au facut obiectul activitatii de audit si care au afectat situatiile financiare: plata drepturilor salariale acordate necuvenit prin includerea stimulentelor incepand cu data de 1 ianuarie 2011 in salariul de baza al unor angajati care nu se incadreaza in dispozitiile articolului 1.3, articolului 17 si articolului 227 privind Ordonanta de Guvern numarul 92 din 2003 privind codul de procedura fiscala si obligatia angajatorului catre bugetele publice”, a declarat Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare. (Simona Vasiac)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA