AcasăActualitateRAPORT CONTROL SPITAL JUDEȚEAN BAIA MARE - Nereguli grave descoperite de inspectori....

RAPORT CONTROL SPITAL JUDEȚEAN BAIA MARE – Nereguli grave descoperite de inspectori. Motivul pentru care mâncarea pacienților din spital era un dezastru

spot_img

DISTRIBUIȚI

În urmă cu câteva săptămâni, în urma unor imagini cu mâncarea oferită pacienților din Spitalul Județean de Urgență care au ajuns în mediul public, președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, anunța demararea unui control la unitatea spitalicească. Au trecut zilele, iar raportul Corpului de control a venit, aducând cu el explicația pentru care meniurile se prezentau… cum se prezentau.

Raportul Corpului de control al președintelui Consiliului Județean Maramureș, solicitat de către jurnalista Mica Svab de la TL+, este unul cât se poate de revoltător. Așteptăm ca persoanele responsabile care au luat de la gura copiiilor și bolnavilor, al căror meniuri și așa erau în valoare de numai 10 lei, să fie trași la răspundere legal. Pe românește, s-a furat de la gura copiiilor bolnavi, dar și a celorlalți pacienți.

În raport, scrie negru pe alb: “Meniu pediatrie 3-16 ani cu o alocare financiară la nivelul sumei de 12 RON. Preț mediu rezultat în urma calculelor de cost: 7.25 RON/zi”. Așadar, aici aveți unul dintre motivele pentru care mâncarea din Spitalul Județean a fost sub orice critică: pe lângă că suma alocată hranei pacienților era și așa mică, așadar nici vorbă să discutăm despre calitatea produselor, aceasta era practic ÎNJUMĂTĂȚITĂ de către cei responsabili.

Sigur, secția de pediatrie nu a fost singura la care s-au descoperit nereguli cu privire la meniu, în urma controlului. În imaginile atașate mai jos puteți vedea cu exactitate cele descoperite.

Întrebarea firească pe care probabil ne-o punem cu toții și a cărei răspuns este posibil să îl aflăm în perioada imediată apropiată, este următoarea: unde s-au dus acești bani „economisiți”?

Adrian Barbur

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA