AcasăActualitate112RĂPITĂ ŞI UCISĂ? - Damă de companie româncă dată dispărută în Olanda

RĂPITĂ ŞI UCISĂ? – Damă de companie româncă dată dispărută în Olanda

DISTRIBUIȚI

RĂPITĂ ŞI UCISĂ? O tânără de 28 de ani a fost dată dispărută în Olanda. Sora ei de la Sibiu se teme că Marghita Cosmina ar fi putut fi răpită sau chiar și omorâtă și a cerut ajutorul ambasadei României de acolo.

RĂPITĂ ŞI UCISĂ? Femeia dispărută era damă de companie, iar concubinul acesteia avea controlul total asupra a tot ce făcea și a banilor încasați.

O femeie din Sibiu a sunat aproapre cu lacrimi în ochi la Ora de Sibiu, pentru a ne cere ajutorul într-un caz care în realitate este o adevărată dramă de familie. Faraon Mihaela ne-a dezvăluit că sora ei, Marghita Cosmina, în vârstă de 28 de ani a fost dată dispărută zilele trecute în Olanda și în România.

Cosmina era plecată din țară cu concubinul ei, Mircea Ștefan Petru din județul Hunedoara. Sora sibiencei era dansatoare și damă de companie și de aproape 48 de ore este de negăsit.

”Știu că este dată dispărută. Am fost sunată de concubinul ei Mircea Ștefan Petru care mi-a spus sec că a dispărut din Olanda de la clubul unde era cazată. A stat acolo două săptămâni cu chirie acolo, undeva la 70 de kilometri de Koln. El a contactat-o la ora 1.00. Urma ca la 5.00 dimineața să ia un taxi și să se îndrepte spre aeroport și să vină în României. (..) Din momentul în care a ajuns taxiul la ele au dispărut. Telefoanele sunt închise. Nu se știe ce s-a întâmplat pe drum de la locul unde au stat și până la aeroport, pentru că nu au ajuns acolo. Ea este damă de companie. Toate veniturile erau controlate de el. (..) Ei sunt împreună de aproximativ șase ani. El o ducea și o aducea în țară. (..)”, a povestit sora dispărutei.

Tânăra dispărută este din Perișani (Vâlcea) și a absolvit Liceul Agricol la Sibiu. Cosmina Marghita ducea o viață controlată sută la sută de concubinul ei. L-a cunoscut în urmă cu șase ani într-un club de noapte din Arad și la câteva luni a plecat împreună cu acesta în Vestul Europei ca să lucreze ca și damă de companie pentru a strânge bani. Coșmarul a început atunci când tânăra care își propusese să facă meseria cu pricina doar pentru câteva luni, a fost constrânsă să continue.

”Mă tem și pentru viața ei și pentru viața mea. (..) Știu că el a fost închis. (..) L-a cunoscut în Arad. Ea lucra ca dansatoare într-un club și el era bodyguard. Se întâmpla prin 2010. A urmat o poveste de dragoste și a convins-o să meargă în străinătate ca să facă bani și după o perioadă să se oprească. Au plecat în Germania și apoi schimbau locul periodic pe ideea că nu mai merge treaba. Au mers apoi în Austria și acum în Olanda.

continuarea aici

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA