AcasăEvenimentSportRămâne cum s-a stabilit! Meciul Ungaria - România se joacă fără spectatori!

Rămâne cum s-a stabilit! Meciul Ungaria – România se joacă fără spectatori!

DISTRIBUIȚI

Comisia de Apel a FIFA s-a intrunit pentru a dezbate apelul depus de Federatia Ungara de Fotbal la sanctiunea de suspendare a terenului pentru meciul cu Romania. Forul international a decis sa mentina sanctiunea acordata Ungariei, suspendarea terenului pentru o partida si amenda de 40 de mii de franci elvetieni.

Federatia Ungara de Fotbal a anuntat ca va depune recurs la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, insa sunt sanse infime ca acest caz sa se judece pana la disputarea partidei cu Romania.

Ungurii merg la TAS doar pentru a putea primi despagubiri din partea FIFA, in cazul in care li se va da dreptate. Vecinii nostri estimeaza o paguba de aproximativ 500 de mii de euro.

Decizia FIFA vine la doar o zi distanta dupa ce in presa maghiara au aparut semne de nemultumire privind amanarea unui raspuns.

Comisia de Disciplina a FIFA a suspendat terenul Ungariei pentru un meci, astfel ca partida cu Romania, programata la 22 martie, se va disputa cu portile inchise. FIFA a luat aceasta decizie ca urmare a comportamentului rasist pe care fanii maghiari l-au avut in timpul meciului amical cu Israel.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA