AcasăEvenimentSportRămâne cum au stabilit! Verdict în Dosarul Transferurilor! Toți greii fotbalului românesc...

Rămâne cum au stabilit! Verdict în Dosarul Transferurilor! Toți greii fotbalului românesc trimiși în judecată au fost achitați!

DISTRIBUIȚI


Ioan Becali, Victor Becali, Gică Popescu, Gigi Neţoiu, George Copos, Cristi Borcea, Jean Pădureanu şi Mihai Stoica au fost achitaţi!
“Bine că s-a terminat. Nu am avut emoţii. Tot ce a fost în proces a fost un montaj al procurorilor care au vrut să demonstreze că nu iau banii de pomană. E o primă sentinţă, va mai dura procesul. Eu şi fratele meu ne simţim nevinovaţI”, a spus Ioan Becali la Antena 3.

“Vom vedea decizia finală după Curtea de Apel şi Curtea Supremă şi atunci cineva va trebui să plătească. 13 milioane inventate, 20 de ani de puşcărie, cineva va da socoteală pentru astea!”, a mai spus Becali.

Jean Pădureanu dormea în timpul pronunţării sentinţei: “Eram foarte liniştit”.

Gigi Neţoiu: “Acest proces a fost un exerciţiu de imagine. În România cel mai bine e să nu faci nimic şi nu ai nicio problemă. Nu poţi să târăşti nişte oameni patru ani prin tribunale”, a spus Neţoiu la DolceSport.
Gică Popescu şi Mihai Stoica au anunţat că nu vor da nicio declaraţie până când decizia nu va fi definitivă şi irevocabilă.

Oamenilor de fotbal li s-a ridicat sechestru de pe conturi.

Procurorii au anunţat că vor face apel la această decizie.

 

Instanţa supremă a amânat din nou, marţi, pentru 17 aprilie decizia în dosarul “Valiza”, în care finanţatorul echipei Steaua, George Becali, fostul vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului Teia Sponte şi alte persoane sunt acuzaţi de fapte de corupţie în sport.
Magistraţii instanţei supreme au amânat pentru a treia oară pronunţarea unei soluţi în dosarul “Valiza”.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA