AcasăLifestyleRamai mereu „updatat“, cu ajutorul unui curs de securitate cibernetica sustinut de...

Ramai mereu „updatat“, cu ajutorul unui curs de securitate cibernetica sustinut de profesionisti!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Intr-un singur an, numarul utilizatorilor de Internet care au avut de suferit de pe urma unor atacuri cibernetice a fost de aproape 250 000, iar pagubele s-au ridicat la peste 50 de milioane de dolari. Oricine poate fi vizat de aceasta noua categorie de infractiuni, aparuta odata cu cresterea numarului de persoane si de companii care isi desfasoara activitatea online.

Pentru a te feri de astfel de riscuri, cea mai buna decizie pe care o poti lua consta in participarea la un curs securitate cibernetica organizat de Brightway®. Daca simti nevoia sa cunosti mai multe detalii, poti alege cu deplina incredere trainingul sustinut de profesionisti in domeniu din cadrul companiei mai sus mentionate. Inca din anul 2004, echipa gandeste, creeaza si pune in aplicare programe de dezvoltare personala si profesionala de care au beneficiat angajati ai unora dintre firmele de top din economia romaneasca.

Atacurile de care inveti sa te protejezi la un curs de securitate cibernetica

Infractorii sunt deosebit de inventivi si cauta sa creeze mereu noi modalitati de a intra in posesia unor date sau a unor sume de bani folosind vulnerabilitatile existente in spatiul virtual. Unii dintre ei nici macar nu doresc obtinerea unor avantaje personale de pe urma actiunilor pe care le initiaza, ci se afla in serviciile unor state sau organizatii teroriste care doresc pur si simplu sa provoace pagube sau sa transmita un mesaj agresiv.

Existand mai multe tipuri de infractori, si amenintarile sunt diverse. De exemplu, un atac de tip malware infecteaza computere si dispozitive mobile, provocand astfel daune grave, precum furtul sau distrugerea datelor personale ale utilizatorilor.

Phishingul este un alt tip de atac frecvent intalnit, de care vei sti cum sa te aperi datorita participarii la un curs de securitate cibernetica. In acest caz, sunt utilizate emailuri sau site-uri false, care folosesc imaginea unei companii sau institutii ce beneficiaza de credibilitate. Astfel, victimele sunt inselate si determinate sa furnizeze informatii personale sau financiare ori parolele care permit accesul la acestea.

Alte pericole la fel de grave sunt reprezentate de actiunile de tip ransomware, care constau in criptarea fisierelor unui utilizator, pentru a caror deblocare se cere ulterior o rascumparare. DDoS, pe de alta parte, consta in suprasolicitarea cu trafic fals a unui site sau a unei retele, astfel incat este blocat accesul persoanelor interesate.

Cum te ajuta un curs de securitate cibernetica sa ramai mereu updatat?

Lumea virtuala este in plina expansiune, astfel incat e necesar sa fii mereu la curent atat cu oportunitatile pe care le ofera, cat si cu noile amenintari aparute. Exact acesta este scopul participarii la training.

In primul rand, cursantii sunt ajutati sa constientizeze importanta activelor organizationale si a riscurilor de securitate cibernetica asociate acestora. Ei vor reusi sa inteleaga elementele de baza chiar si daca nu au competente tehnice specifice. Cunostintele astfel dobandite le vor fi de folos indiferent de domeniul in care activeaza sau de pozitia ocupata.
Sunt analizate toate tipurile cunoscute de infractiuni cibernetice si sunt furnizate tehnicile care permit identificarea si gestionarea fiecarei situatii in parte. Pe langa cunostintele de natura tehnica, sunt oferite si informatii referitoare la psihologia atacatorului, care pot contribui decisiv la prevenirea sau stoparea unei infractiuni.

Ramai mereu la curent cu tot ceea ce se intampla in spatiul virtual! Un curs securitate cibernetica te va ajuta sa te simti in deplina siguranta in aceasta lume aflata intr-o continua evolutie!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA