AcasăEvenimentRALIUL MARAMUREȘULUI 2022: NICĂIERI NU-I CA ACASĂ | Baia Mare Value Centre...

RALIUL MARAMUREȘULUI 2022: NICĂIERI NU-I CA ACASĂ | Baia Mare Value Centre dă startul adrenalinei! Ce evenimente vor avea loc în parcarea mall-ului în cadrul celui mai așteptat eveniment motorsport al primăverii

DISTRIBUIȚI

Așa cum ne-a obișnuit, Baia Mare Value Centre dă startul celor mai așteptate evenimente ale primăverii și va fi pole position-ul unuia dintre cele mai cunoscute evenimente motorsport din România: Raliul Maramureșului.

Programul pregătit de organizatori în parcarea mall-ului cuprinde, desigur, prezentarea mașinilor celor 77 de echipaje participante, dar și o serie de festivități care cu siguranță vor bucura publicul. Ca de fiecare dată, cei mici vor avea parte de activități care mai de care mai distractive.

RALIUL MARAMUREȘULUI LA BAIA MARE VALUE CENTRE

Baia Mare Value Centre este parte a comunității și nu puteam altfel decât să fim implicați în Raliul Maramureșului, un eveniment atât de iubit de maramureșeni. Pe langă destinația de shopping, gama variată de magazine și servicii pe care le punem la dispoziția clienților noștri, punem preț și pe distracție și voie bună. Vă așteptăm să vă sustineți concurenții favoriți, vă așteptăm la Baia Mare Value Centre. Nicăieri nu-i ca acasă!”, ne-au declarat reprezentanții mall-ului.

Programul evenimentului poate fi găsit accesând acest link: https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=284315130549142&id=100069119705506

Diversitatea evenimentelor organizate periodic în generoasa parcare a Baia Mare Value Centre în ultimii ani, de la beach football la patinaj și până la diverse concursuri cu premii consistente, a atras un public din ce în ce mai larg, iar evenimentele surpriză ce vor avea loc în următoarele luni vor fi cu siguranță de neuitat.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA