AcasăActualitate112RAID - Poliţiştii au acţionat în pieţele agroalimentare din Baia Mare

RAID – Poliţiştii au acţionat în pieţele agroalimentare din Baia Mare

DISTRIBUIȚI

RAID. În urma unor activităţi desfăşurate pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au efectuat ieri mai multe controale în pieţele agroalimentare de pe raza municipiului Baia Mare. Au fost întocmite două dosare penale şi aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 2 000 de lei.

Marţi, 30 august, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au desfăşurat activităţi în pieţele agroalimentare de pe raza municipiului Baia Mare în vederea identificării şi tragerii la răspundere a persoanelor care se abat de la respectarea normelor în vigoare privind actele de comerţ.

Astfel, poliţiştii au verificat 15 persoane fizice şi agenţi economici iar pentru neregulile constatate au întocmit două dosare penale pentru fapte de contrabandă prevăzute şi pedepsite conform articolului 270 din Legea 86/2006. De asemenea au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 2 000 de lei.

Totodată au fost ridicate în vederea confiscării mai multe pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană şi în numerar suma de 93 de lei.

 

Sursa info 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA