spot_img
AcasăActualitatePoliticRadu Stroe, ministrul Afacerilor Interne, vine in Maramures

Radu Stroe, ministrul Afacerilor Interne, vine in Maramures

DISTRIBUIȚI

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, va efectua în perioada 23-24 mai a.c., o vizită de lucru în județele Satu Mare și Maramureș.
Cu acest prilej, oficialul M.A.I. va avea întâlniri cu prefecții și reprezentanţi ai structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din cele două județe.
Ministrul Radu Stroe va aborda subiecte referitoare la situaţia operativă privind infracţionalitatea la nivelul celor două judeţe, modul în care structurile teritoriale ale M.A.I. colaborează între ele sau cu alte structuri ale sistemului de siguranţă naţională pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.
Ambele întâlniri vor fi urmate de declarații de presă, care se vor desfășura la sediile Prefecturilor, unde jurnaliștii sunt invitați să participe.
De asemenea, ministrul Afacerilor Interne dorește să asigure angajații M.A.I. atât pe cei din cele două județe, cât și din întreaga țară, că va depune toate eforturile pentru asigurarea tuturor resurselor materiale și financiare pentru bunul mers al activității dedicate siguranței cetățeanului.
În acest sens, în cadrul dialogului cu reprezentanții sindicatelor polițiștilor a fost semnat și Acordul colectiv privind raporturile de serviciu ale funcționarilor cu statut special. În cadrul acordului au fost reglementate aspecte referitoare la îmbunătăţirea condiţiilor la locul de muncă, programul zilnic de lucru, securitatea şi sănătatea în muncă, perfecţionarea profesională şi răspunderea pentru daune aduse autoturismului de serviciu în situaţiile menţionate expres în acord.
Conducerea Ministerului Afacerilor Interne dovedește în continuare o maximă deschidere și bună-credință în identificarea și rezolvarea problemelor polițiștilor, pentru ca aceștia să-și desfășoare activitate în condiții optime.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA