spot_img
AcasăActualitate112RADARUL A FĂCUT PRĂPĂD PRINTRE ȘOFERI – Aproape 200 de sancțiuni aplicate...

RADARUL A FĂCUT PRĂPĂD PRINTRE ȘOFERI – Aproape 200 de sancțiuni aplicate în Maramureș în weekend

DISTRIBUIȚI

RADARUL A FĂCUT PRĂPĂD PRINTRE ȘOFERI   Controalele polițiștilor rutieri au continuat şi în week-end. Oamenii legii au fost prezenți pe drumurile publice din județ cu aparatura radar din dotare și pentru abaterile constate au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 136 000 lei. Mai mulți conducători auto au rămas fără permise de conducere.

În week-end-ul ce tocmai s-a încheiat poliţiştii care au acţionat pe D.N.1C, pe raza localităţilor Şomcuta Mare şi Satulung, pe raza oraşului Baia Sprie, pe D.J.108A Ulmeni – Sălsig şi pe raza comunei Suciu de Sus au oprit pentru verificări aproximativ 300 de autovehicule. Ca urmare a neregulilor constatate au fost întocmite mai multe dosare penale şi au fost aplicate 193 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe amenzi pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Ca măsură complementară au fost reţinute în vederea suspendării 25 de permise de conducere şi au fost retrase şapte de certificate de înmatriculare. În săptămâna care tocmai a început poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA