AcasăAlteleEconomicRABLA - Programul a fost suplimentat cu încă 2.000 de tichete

RABLA – Programul a fost suplimentat cu încă 2.000 de tichete

DISTRIBUIȚI

RABLA Programul Rabla a fost suplimentat pentru a doua oară, de această dată primind 12 milioane de lei, echivalentul a aproape 2.000 de tichete, a anuțat ministrul Mediului, Cristiana Paşca Palmer.

RABLA „Programul Rabla a atins, anul acesta, un succes istoric în cei 12 ani de când funcţionează.

A fost primul an în care tichetele electronice au fost epuizate în mai puţin de trei săptămâni şi primul an în care Ministerul Mediului decide două suplimentări de buget.

După ce în luna iulie am venit în completarea Programului cu 4.000 de tichete electronice care s-au epuizat şi ele pe parcursul câtorva zile, astăzi am decis o nouă alocare bugetară care acoperă circa 2.000 de tichete electronice”, a declarat ministrul.

Prima de casare în programul Rabla Clasic rămâne de 6.500 de lei, cu posibilitatea accesării suplimentare a două eco-bonusuri.

Primul eco-bonus este de 750 de lei și în primiți în cazul în care alegeți o maşină a cărui motor generează o cantitate de emisii de CO2 mai mică de 100 g/km.

Al doilea eco-bonus, de 1.500 de lei, va fi acordat în situaţia în care populaţia optează pentru un autovehicul nou cu sistem de propulsie hibrid.

citește și PROIECT – Baia Mare va avea 6 stații de reîncărcare pentru mașinile electrice

În ceea ce priveşte Programul „Rabla Plus”, destinat mașinilor electrice și hibrid, românii pot opta pentru două tipuri de eco-tichete electronice. Unul în valoare de 5.000 de lei pentru achiziţionarea unui autoturism nou electric-hibrid, iar un altul de 20.000 de lei pentru maşinile noi electrice 100%.

Toate cele 13.000 de tichete destinate persoanelor fizice au fost rezervate la nici două săptămâni de la demararea programului.

Apoi, la jumătatea lunii iulie, programul a mai fost Rabla Clasic a mai fost suplimentat cu 4.000 de tichete electronice.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA