spot_img
AcasăActualitatePoliticPUȚINI, SUNT MAI PUTERNICI - Europarlamentarii Renate Weber și Norica Nicolai au...

PUȚINI, SUNT MAI PUTERNICI – Europarlamentarii Renate Weber și Norica Nicolai au fost excluși din PNL!

DISTRIBUIȚI

Conducerea vechiului PNL a decis miercuri excluderea din partid a europarlamentarilor Renate Weber și Norica Nicolai, după ce acestea au refuzat să facă parte din PPE alături de liberali, alegând să rămână alături de ALDE, potrivit unor surse politice.

Propunerea de excludere a celor două va fi transmisă Biroului Politic Național al PNL, care va lua decizia finală.

”Am luat act de această decizie a colegilor mei din PNL. Consider în continuare că am procedat corect din punct de vedere politic atunci când am rămas în ALDE.
În niciun caz nu iau în calcul varianta de a reveni asupra deciziei mele inițiale și nu voi face decât să respect această decizie a PNL”, a declarat Norica Nicolai.

Nici Renate Weber nu se arată surprinsă.

”Nu mă surprinde gestul acesta. Nu e un moment plăcut. Aș fi vrut să am o discuție cu colegii din partid. Eu le-am trimis un singur mesaj și atâta tot”, a afirmat Renate Weber.

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu, cel care a propus trecerea PNL în grupul PPE, nu crede că este un lucru surprinzător faptul că Renate Weber și Norica Nicolai au fost excluse din PNL.

”Eu nu știu decât ce ați anunțat acum. Nu am participat la această decizie, nu știu care a fost parcursul până s-a ajuns aici, dar cred că nu-i nimic surprinzător. Fiecare are dreptul la o opțiune. Despărțirea de PNL cred că era consumată de câteva luni de zile, din momentul în care au aderat la un alt partid european. Probabil după ce au fost făcute demersuri pentru a le convinge să revină în partid, conducerea a pus capăt unui soi de bigamie politică de neacceptat”, a declarat Antonescu.

„Cele două doamne, doamna Renate Weber sigur, au și făcut parte ca toți membrii PNL din PPE, după care au plecat la ALDE. Este opțiunea domniilor lor. Se face trasesism în Parlamentul României, se face și în Parlamentul European, dar nu cred că cineva poate avea pretenția să păstreze în rândurile sale pe cineva care face parte din alt grup politic”, a mai spus Crin Antonescu.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA