AcasăAdministrațiePUNE SUFLET PENTRU BUNICI - 90 de seniori băimăreni beneficiază de servicii...

PUNE SUFLET PENTRU BUNICI – 90 de seniori băimăreni beneficiază de servicii vitale și un ajutor nesperat, finanțate din fonduri europene. Se caută și alți vârstnici care au nevoie de sprijin

DISTRIBUIȚI

Municipiul Baia Mare derulează începând din vara anului 2019 un proiect deosebit de important, adresat vârstnicilor din Baia Mare. Finanțat din fonduri europene în valoare totală de 2.651.459,14 lei, “Pune suflet pentru bunici” reprezintă un ajutor concret pentru seniorii cu vârsta de peste 65 de ani din Baia Mare.

<<Pune suflet pentru bunici>>, unul dintre multele proiecte concrete prin care demonstrez că seniorii au avut, au și vor avea în continuare toată atenția și suportul meu și al colegilor din administrația publică! Peste 90 de persoane vârstnice dependente, expuse riscului de excluziune socială, sunt ajutate momentan. Bunicii noștri beneficiază de servicii integrate la domiciliu: îngrijire socio-medicală, recuperare/reabilitare (kinetoterapie/fizioterapie/logopedie), consiliere socială și informare”, a declarat primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Acest proiect a fost gândit pentru a veni în sprijinul a 170 de persoane cu vârsta peste 65 ani din municipiul Baia Mare, care îndeplinesc una sau mai multe din următoarele criterii:

  • persoane aflate în situații de dependență (datorate bolii sau unei dizabiliăți fizice)
  • persoane lipsite de suport și care necesită ajutor pentru efectuarea activităților de viață zilnice
  • persoanele expuse riscului de excluziune socială.

Este important de menționat faptul că activitatea de îngrijire la domiciliu se adresează tuturor celor 170 de beneficiari ai proiectului, atât celor incluși în prezent, cât și seniorilor care urmează să beneficieze de sprijin în următorii ani.

În cazul în care cunoașteți o persoană în vârstă care are nevoie de sprijinul nostru, contactați-ne cu încredere la numărul de telefon 0757 798 181. Împreună putem schimba destinul bunicilor noștri, le putem oferi ajutorul de care au nevoie după o viață întreagă în care s-au sacrificat pentru noi și orașul nostru!”, a mai declarat Cherecheș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA