AcasăNews AlertPUNE SUFLET PENTRU BAIA MARE - „Hai afară Cătăline, că ne este...

PUNE SUFLET PENTRU BAIA MARE – „Hai afară Cătăline, că ne este dor de tine!”, mesajul transmis de băimăreni reprezentanților Coaliției pentru Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Echipa lui Cătălin Cherecheș a început sâmbătă, 14 mai 2016, întâlnirile cu băimărenii, în cartiere. Prima zi a întâlnirilor programate de echipa lui Cătălin Cherecheș și a Coaliției pentru Baia Mare în cartierele orașului a stârnit admirația și curiozitatea a cetățenilor din zonele Parcului de la gară, respectiv a celor din Aleea Rotundă.

Băimărenii s-au arătat interesați de proiectele pe care Cătălin Cherecheș dorește să le realizeze în continuare pentru municipiul Baia Mare și i-au întâmpinat pe profesioniștii din echipa sa cu pancarte pe care erau scrise mesaje de susținere pentru Cătălin Cherecheș.

„Hai afară Cătăline, că ne este dor de tine!”. Așa a fost întâmpinată echipa lui Cătălin Cherecheș la întâlnirea de pe Aleea Rotundă. Alături de cetățeni au fost o parte dintre candidații Coaliției pentru Baia Mare la Consiliul Local, respectiv la Consiliul Județean Maramureș. Cetățenii au avut posibilitatea să își exprime doleanțele dar și să ia contact direct cu proiectele de dezvoltare implementate în municipiul Baia Mare și cele care urmează să fie realizate.

coalitia3„Este o mare bucurie să fim în mijlocul dumneavoastră și să vă facem cunoscută hotărârea domnului Cătălin Cherecheș de a candida pe mai departe pentru încă un mandat. Aveți în fața dumneavoastră câțiva dintre cei care constituie echipa dânsului cu care pornește la drum în această campanie electorală. Vă spunem că este bine, sănătos, plin de vervă și de curaj și îl așteptăm cât mai repede în mijlocul nostru. Ne bucurăm că sunteți atât de numeroși la întâlnirea noastră și vă mărturisim că ne așteptăm ca numărul care sunteți prezenți în momentul de față să fiți alături de noi”, a spus Dorel Mureșan.

coalitia1„Am devenit băimăreancă prin adopție și vă recunosc faptul că mi-aș fi dorit să fiu aici, alături de Cătălin Cherecheș. În schimb pot să vă spun că am fost să îl vizitez joi și este foarte bine. Este puternic și exact așa cum îl cunoașteți, uman, zâmbăreț, plin de vervă. Abia așteaptă să se întoarcă între noi și să fie alături de noi pentru că iubește Baia Mare. Vă mulțumește pentru că îi sunteți alături. Nu vrem să vă răpim mult din timp în a vă povesti proiecte mari pentru că noi deja le-am tot prezentat și cred că ceea ce face domnul Cătălin Cherecheș în acest oraș este vizibil și este suficient de grăitor încât cuvintele mele să nu fie atât de importante. Dacă ne referim strict la această zonă (Aleea Rotundă) pot să vă spun că în următoarea perioadă noi am pregătit unul dintre cele mai importante proiecte, și anume reabilitarea malurilor râului Săsar, care va fi realizată până în 2020”, a spus Mihaela Pușnava.

coalitia2„O să primiți acasă, în curând, proiectele interesante și frumoase pe care le are Cătălin pentru Baia Mare. Cătălin nu se oprește aici! Cătălin vrea să facă din Baia Mare cel mai frumos oraș, cel mai curat oraș, cel mai culturalizat oraș. Nu credeți în intoxicările pe care vi le livrează alții care, efectiv, nu au nicio valoare. Proiectul Baia Mare-Capitală Europeană a Culturii în 2021 ne oferă perspectiva să creem locuri de muncă, să se dezvolte servicii pe orizontală”, a spus Doru Dăncuș.

„Menirea noastră astăzi este legată de ceea ce domnul Cătălin Cherecheș a realizat în municipiul Baia Mare. Și aș vrea să trec în revistă doar câteva lucruri pe care le simțiți dumneavoastră. Gândiți-vă ce a fost Piața Obor sau Piața de la Turnul Ștefan. Gândiți-vă dumneavoastră la celelalte piețe care au fost realizate și finalizate în mandatul domnului Cătălin Cherecheș. Proiectele sunt foarte multe. Ne gândim la realizarea unui parc industrial, o soluție pentru reabilitarea și modernizarea Pieței Izvoarele. De asemenea, s-au derulat niște proiecte foarte importante în Baia Mare. Gândiți-vă la cartierul Hatvan”, a spus Ștefan Pop.

Băimărenii îl susțin pe Cătălin Cherecheș și speră ca acesta să fie pus în libertate curând.

„Domnul primar Cătălin Cherecheș nu va ieși primar cu 86% ca și ultima dată ci cu 96%. Vă promitem!”, a spus o băimăreancă din cartierul Decebal.

„Noi am ajuns la o singură concluzie. Ce s-a făcut în patru ani nu s-a făcut în 17”, a mai adăugat o doamnă.

„Reprezentanții partidelor politice sunt niște câini care se mânăncă între ei pentru ciolan. Nouă ne trebuie un om ca și Cătălin Cherecheș”, a spus un domn.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA