spot_img
AcasăActualitatePublyo ™ , platforma care scade costurile campaniilor media desfășurate de agenții

Publyo ™ , platforma care scade costurile campaniilor media desfășurate de agenții

spot_img

DISTRIBUIȚI

Marketingul digital și campaniile de comunicare și conținut desfășurate în mediul online au devenit un ”ingredient” de nelipsit din strategia câștigătoare a oricărei companii în 2022.
Cum trendul pentru consumul de online este unul ascendent cu potențial încă mare și pentru viitor, cererea de servicii de comunicare în mediul digital a crescut și ea.

Evident că nici oferta nu a rămas în urmă și există pe piață multe agenții de marketing digital care desfășoară servicii multiple pentru clienții lor în mediul online. Unul dintre cele mai cunoscute astfel de servicii este desfășurarea de campanii de publicare de conținut și articole pe site-uri iar volumul de muncă al agențiilor a crescut considerabil.

Plecând de la acest aspect, s-a lansat pe piața din România Publyo ™ , prima platformă automatizată prin care strategia de conținut online se poate implementa rapid și cu economii serioase de timp și resurse materiale și umane, acoperind toate etapele emergente: planificare, upload conținut, raportare și monitorizare, oricând mulți clienți ai avea.

Nu a fost niciodată mai ușor să planifici și să trimiți către publicare sute de articole în cel mai scurt timp posibil. Scrierea de mailuri tradiționale cu publisherii și clienții este deja ceva de domeniul trecutului dacă vei începe chiar de astăzi să folosești această platforma revoluționară, unică pe piața media din țara noastră.

Sistemul Publyo ™ CRM. permite atât planificarea, uploadul de conținut, raportarea și monitorizarea articolelor într-un mod automatizat, dar și comunicarea în timp real cu clienții, writterii și publisherii pentru a ști în permanență statusul campaniei media.

Targetul de clienți este unul amplu, de la agenții de digital și media, până la cele de PR și chiar departamente interne de marketing iar pentru a te bucura de beneficiile platformei ai la dispoziție mai multe tipuri de abonamente, în funcție de propriile tale necesități.

Comparând costurile abonamentelor care pornesc de la 200 euro/lună cu beneficiile reale și relevante ale platformei, vei descoperi curând că rata de investiție este una extrem de profitabilă: eficientizezi munca echipei tale, câștigi timp, planifici extrem de ușor campaniile de articole, ai la dispoziție o listă cu cei mai importanți publisheri, ai toată comunicarea, datele clienților, rapoartele și linkurile articolelor în același loc.

Abonamentul Digital Marketer conține:

 • Modul media planificare: poți crea o campanie media pentru fiecare client în parte, alegând data și site-urile unde se dorește publicarea articolelor
 • Modul raportare: Poți încărca direct în sistem articolele și le poți trimite automat către site-ul publisherului. În momentul în care publisherul publică articolul, primești automat atât tu cât și clientul raport cu linkul.
 • Shop: ai posibilitatea de a achiziția publicarea de articole pe site-uri ale publisherilor la cele mai bune prețuri

Abonamentul Agency conține pe lângă beneficiile Abonanamentului Digital Marker și următoarele facilități:

 • Modulul Writteri: nu numai că poți comunica direct cu publisherii și clienții tăi direct din platformă, dar poți solicita în aceeași manieră și echipei tale de writteri să scrie articole specificându-le tipul acestora, cuvinte cheie, data de predare. La rândul lor aceștia pot încărca direct în sistem articolele scrise care vor putea fi aprobate automat de către clienții tăi.
 • Modul Monitorizare: sistemul Publyo ™ CRM monitorizează și se asigură că link-urile de publicare ale articolelor rămân active pe site-uri, în caz contrar trimițând automat notificări către publisher pentru a remedia problema.
 • Modul Non Media Plan: poți să trimiți către publicare și articole care nu au fost incluse într-o planificare media
 • BONUS: postare de articole gratuite pe 23 de site-uri

Abonamentul Agency+ este upgradat cu încă trei facilități importante:

 • îți poți personaliza modulul de raportare
 • poți crea emailuri personalizate
 • ai server dedicate

Abonamentul Enterprise are inclus:

 • Modul Media Planificare + Writteriâ
 • Modul Articole Non Media Plan
 • Modul Monitorizare
 • Modul Raportare
 • Shop
 • White Label
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA