spot_img
AcasămodelePTF URZICENI - O suceveancă a încercat să-şi scoată copilul din ţară...

PTF URZICENI – O suceveancă a încercat să-şi scoată copilul din ţară ascuns sub pătură (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Urziceni  – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat, ascuns sub o pătură într-un microbuz, un copil în vârstă de 7 ani, pe care mama lui a încercat să-l scoată ilegal din ţară deoarece uitase documentele acasă.

Marţi, 22 decembrie a.c., în jurul orei 8.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, judeţul Satu Mare, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat cetăţeanul român Adrian P., în vârstă de 26 ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava, şofer al unui microbuz înmatriculat în Germania, în care se mai afla ca pasageră o femeie.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, pe bancheta din spate a microbuzului, lângă persoana de sex feminin, ascuns sub o pătură, un copil.

ptf urziceni (4)La cercetări, lucrătorii noştri au stabilit faptul că femeia, Camelia M., în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Suceava, este mama minorului ascuns, în vârstă de 7 ani. Persoana în cauză a declarat că a recurs la această metodă pentru că intenţiona să plece în Germania, la soţul ei şi a uitat acasă documentele de călătorie ale minorului.

ptf urziceni (2)Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria femeii şi a fiului ei şi în cauză efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativa de ieşire din ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA