Acasă Eveniment PTF PETEA - Un baimarean a incercat sa iasa din Romania cu...

PTF PETEA – Un baimarean a incercat sa iasa din Romania cu o carte de identitate falsa. Aceasta apartinea unui barbat din Salaj

DISTRIBUIȚI

Un băimărean este cercetat de polițiștii de frontieră sătmăreni pentru că a încercat să iasă din țară cu o carte de identitate ce aparține unei alte persoane.

Marți, 14 februarie a.c., în jurul orei 19.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din țară o persoană de sex masculin care la controlul de frontieră a prezentat o carte de identitate pe numele de Gheorghe L., 27 de ani, din județul Sălaj. La controlul documentelor efectuat pentru ieșirea din țară, polițistul de frontieră a observat că între fizionomia persoanei care s-a prezentat în PTF Petea și cea din fotografia aplicată pe documentul de identitate există diferențe. Bărbatul a fost condus la sediul S.P.F. Petea și în urma verificărilor s-a stabilit că de fapt se numește Remus David M., are 20 de ani și este din municipiul Baia Mare. Acesta a declarat că este posesor al unei cărți de identitate provizorii, document cu care nu putea să treacă legal frontiera. Și pentru că dorea să ajungă în Franța s-a hotărât să folosească o carte de identitate eliberată pe numele lui Gheorghe L., carte pe care a găsit-o în urmă cu două luni în zona în care băimăreanul locuiește. Remus David M. este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la ieșirea din țară prin trecere ilegală a frontierei de stat și fals privind identitatea.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA