spot_img
AcasăActualitatePoliticPSD Maramures anunta: Nu se desfiinteaza judetele (VIDEO)

PSD Maramures anunta: Nu se desfiinteaza judetele (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

S-au mai conturat cateva idei din ceea ce inseamna regionalizarea Romanie. Potrivit social democratilor maramureseni aceasta nu presupune desfintarea judetelor si nici crearea unor guverne regionale. In schimb se are o vedere amplificarea procesului de descentralizare.

Ieri in cadrul unei conferinte de presa conducerea Partidului Social Democrat Maramures a prezentat cateva detalii asupra modului in care Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice vede proiectul regionalizarii Romaniei. Acesta nu este finalizat dar exista cateva idei deja conturate.
Presedintele PSD Maramures sustine ca fara descentralizare nici nu se poate vorbi de regionalizare. Cateva idei exista si asupra modului in care ar putea sa se numeasca regiunile. Liderul PSD Maramures a afirmat ca este agreata ideea unui sistem multipolar.
Despre proiectul regionalizarii Romaniei este posibil sa dea detalii chiar Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii regionale si administratiei publice care este asteptat in judetul nostru luna viitoare.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA