AcasăActualitate112PRUNCUCIDERE - O studentă şi-a înecat bebelușul în toaletă

PRUNCUCIDERE – O studentă şi-a înecat bebelușul în toaletă

DISTRIBUIȚI

UNCUCIDERE Scene înfiorătoare la Iași, unde anchetatorii au descoperit un bebeluș înecat în toaletă. Fetița nu a avut nicio șansă, după ce nimeni nu a făcut niciun efort s-o salveze.

Copila a fost adusă pe lume de o studentă, care reușise să-și ascundă sarcina. Tânăra urmează să dea explicații, fiind suspectată că și-ar fi ucis pruncul.

Femeia, care este studentă în anul doi la facultate, a rămas însărcinată, după ce ar fi avut o relație de ceva timp. Tânăra nu a vrut să se facă de rușine, așa că nu le-a spus părinților nimic despre idilă și nici despre sarcină, scrie Bună Ziua Iași.

Mama fetei a sunat, vineri, la 112, după ce fiicei sale i s-a făcut rău acasă. Ana Maria R. a fost transportată la Maternitatea „Elena Doamna” pentru investigații. La fața locului au fost chemați și polițiștii deoarece existau indicii potrivit cărora ar fi vorba despre o pruncucidere.

În locuința în care studenta locuiește cu părinții, anchetatorii au găsit un bebeluș înecat în toaletă. Este vorba despre o fetiță de șase-șapte luni, care cântărea 1,8 kilograme. Atât Ana Maria, cât și mama ei le-au spus polițiștilor că nu știau nimic despre sarcină.

„Politiștii s-au deplasat la fața locului și au deschis o anchetă în acest caz. Cercetările continuă pentru stabilirea intregii situatii de fapt”, au precizat reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Iasi.

Tânăra urmează să fie audiată de anchetatori. Toate indiciile duc spre o pruncucidere. Bebelușul s-ar fi înecat în vasul de toaletă după ce tânăra nu ar fi făcut niciun efort să-l salveze.

Trupul fără viață al pruncului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Iași în vederea realizării necropsiei. Medicii legiști urmează să stabilească în ce condiții s-a stins fetița.

În baza acestei probe, procurorii vor afla dacă tânăra a vrut sau nu să-și omoare copilul. Dacă va fi găsită vinovată de pruncucidere, studenta ar putea face ani grei de închisoare.

În septembrie 2016, un bebeluș a fost aruncat de propria mamă în latrina din curte, imediat după ce a fost născut.

Femeia, în vârstă de 29 de ani, a abandonat-o pe fetiță, fără să-i pese vreo clipă de soarta ei. Pruncul a fost salvat în ultima clipă de unchiul femeii care i-a auzit plânsetele.

sursa INFO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA