Acasăsinucidere maramuresPROTESTE VIOLENTE ÎN VENEZUELA - 1 tânăr mort, 180 de răniți,...

PROTESTE VIOLENTE ÎN VENEZUELA – 1 tânăr mort, 180 de răniți, printre care 6 deputați ai opoziției

DISTRIBUIȚI

Peste 180 de răniți, printre care șase deputați ai opoziției, și un tânăr mort. Acesta este cel mai recent bilanț al protestelor de stradă din Venezuela. 

PROTESTE VIOLENTE ÎN VENEZUELA 34 de oameni și-au pierdut viața de la începutul manifestațiilor, relatează EFE, citată de Agerpres. Protestele în stradă au loc pe fondul escaladării tensiunii după convocarea unei adunări constituante de către președintele Nicolas Maduro.
Mobilizarea a mii de susținători ai opoziției, care încercau să ajungă în vestul capitalei Caracas, spre sediul Parlamentului, s-a încheiat cu o puternică înfruntare cu forțele de securitate. Acestea au folosit gaze lacrimogene și gloanțe de cauciuc pentru a dispersa mulțimea de pe principala arteră a orașului.

Violența a crescut atunci când un grup de manifestanți mascați au început să arunce cu pietre și cocktailuri Molotov înspre efectivele poliției și gărzii naționale.

Moartea tânărului s-a înregistrat în mijlocul incidentelor și a fost cauzată de o armă de foc la nivelul gâtului, potrivit informațiilor furnizate de ministrul de Interne, Nestor Reverol. Acesta nu a oferit mai multe detalii despre posibilii autori sau cauzele acestui deces.

Continuarea, AICI.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA