spot_img
AcasăActualitateSocialPROTEST - Transporatorii gata să blocheze drumurile din Maramureș

PROTEST – Transporatorii gata să blocheze drumurile din Maramureș

DISTRIBUIȚI

PROTEST Transportatorii maramureșeni se pregătesc să blocheze drumurile din județ. Nemulțumiți de modul în care autoritățile tratează problemele cu care se confruntă, dar și din cauza faptului că răspunsurile la solicitarile care vizează micșoarea primelor de asigurare obligatorii nu au avut efectul scontat, transportatorii sunt gata să apeleze la forma extremă de protest și anume blocarea drumurilor pe durată nedeterminată.

PROTEST Cosmin Lakatoș, liderul transportatorilor din Maramureș, spune că în 9 septembrie Autoritatea de Supraveghere Financiară le-a remis răspunsul la adresa în care solicitau reviziunea cuantumurilor asigurărilor, însă nici de departe acesta nu este cel așteptat.

“Ne-au trimis un răspuns care se întinde pe 14 pagini, în care scaldă problema și evită să răspundă clar. Ne-au trimis dacă vreți o adresă din care reiese mai degrabă că nu au niciun fel de atribuții în acest domeniu și că nu pot interveni întrucât este vorba despre politica unor firme private. Așa că în consecință nu ne-a mai rămas altceva de făcut decât să cerem rezolvarea în stradă. Am ajuns la capătul puterilor și drept urmare, așa cum am mai afirmat, vom trece la blocarea drumurilor” – spune Cosmin Lakatoș.
Protestul va avea loc pe 15 septembrie, însă abia în zilele următoare tranportatorii vor hotărî dacă blochează doar un drum sau toate arterele de circulație din județ.

Reamintim că aceștia au mai ieșit în stradă la începutul lunii august, când au blocat ore întregi principalele artere rutiere din oraşe.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA