AcasăEvenimentPROTEST - "Jos restrictia!". 200 de sigheteni protesteaza langa PTF Sighetu Marmatiei...

PROTEST – „Jos restrictia!”. 200 de sigheteni protesteaza langa PTF Sighetu Marmatiei – Solotvino (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Aproximativ 200 de persoane s-au adunat astazi in Punctul de Trecere al Frontierei Sighetu Marmatiei pentru a protesta vis-a-vis de restrictiile impuse din 15 februarie 2014 de Ministerul Finantelor Publice.

Protestatarii au primit autorizatie de miting intre orele 10-13 in zona din imediata apropiere a punctului vamal. Marea majoritate a acestora au venit cu cupoanele de pensie si au spus ca isi cumpara din Ucraina pana si hartia igienica. Mai mult, acestia o acuza pe sefa Vamii Sighet pentru introducerea acestor restrictii. Protestatarii striga „Jos restrictia!”. Ei sunt atent supravegheati de jandarmii maramureseni. Pana in acest moment nu s-au inregistrat incidente, mitingul fiind pasnic.

Va reamintim ca cei care trec prin Punctul de Frontiera Sighet trebuie sa stie ca exista limite cantitative pentru mai multe produse. Astfel, este legal sa fie introduse in tara 2 pachete tigari, 1 litru de alcool cu o concentratie de peste 22 la suta, 2 litri de alcool cu o concentratie mai mica de 22 la suta, 4 litri de vinuri linistite, 16 litri de bere, carburantul din rezervorul standard plus cel mult alti 10 litri/autovehicul intr-un rezervor portabil, 1 kilogram de zahar rafinat, dar si alte bunuri a caror valoare totala nu depaseste suma de 300 euro.

CITESTE AICI DETALII DE LA PROTESTUL SPONTAN DIN 21 FEBRUARIE 2014

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA