Acasăsinucidere maramuresPROTEST ÎN AER - Șase pasageri, dați jos din avion, în Belgia

PROTEST ÎN AER – Șase pasageri, dați jos din avion, în Belgia

DISTRIBUIȚI

PROTEST ÎN AER. Repatrierea forțată a unui imigrant clandestin din Belgia spre Camerun a fost împiedicată miercuri de șase pasageri care s-au opus cu vehemență la bordul avionului care urma să decoleze.

„Șase persoane au provocat o rebeliune la bord”, a declarat directorul general al Oficiul pentru Străini, Freddy Roosemont, pentru agenția Belga.

Cei doi agenți de poliție care îl însoțeau pe camerunez au fost nevoiți „să dea jos din avion aceste persoane, pasageri obișnuiți, pentru a calma situația”, a adăugat oficialul belgian.

Poliția federală a confirmat faptele, furnizând detalii suplimentare și precizând că avionul a decolat cu întârziere.

Conform purtătorului de cuvânt Peter De Waele, camerunezul, care se afla ilegal în Belgia, a luat loc în spatele avionului, însoțit de doi agenți în civil.

„Când toată lumea era la bord, camerunezul a început să strige și la bord s-a produs o revoltă. Trei francezi, doi germani și un camerunez au fost forțați să coboare de avion împreună cu imigrantul ilegal. Împotriva celor șase a fost întocmit un proces-verbal pentru rebeliune și defăimare”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA