AcasăEvenimentProtest anemic al PDL-iştilor faţă de guvernarea USL. 30 de oameni în...

Protest anemic al PDL-iştilor faţă de guvernarea USL. 30 de oameni în faţa Prefecturii Maramureş (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

În România se trăieşte bine….din moment ce în faţa Prefecturii Maramureş erau aşteptaţi astăzi toţi cei care sunt nemulţumiţi de  modul cum Uniunea Social Liberală guvernează România.

Numai că pe  platoul din faţa Palatului Administrativ au apărut la ora 10:30 undeva la 30 de oameni, „înarmaţi” bine cu pancarte pe care erau scrise lozinci anti-USL. Sau mai degrabă anti-PSD.

Numai că printre manifestanţi nu au putut fi zăriţi primarii PDL din Maramureş, consilierii locali PDL din judeţ sau pe cei judeţeni. La  protest trebuiau să  vină toţi membrii organizaţiei  PDL Baia Mare, cel puţin.

A fost un protest anemic în care au fost rostite speechuri arhicunoscute şi pe care maramureşenii le-au auzit de nenumărate ori. Numărul mic de oameni prezenţi la protest arată cam cât de mare este poate credibilitatea liderilor politiciîn momentul de  faţă.

A fost lansată aşa numita „carte a minciunii USL”, pe copertă fiind cei doi lideri Victor Ponta şi Crin Antonescu. Aceasta trebuia să ajungă la prefectul Anton Rohian, dar a ajuns în mâinile şefului de cancelarie. Un protest care poate fi considerat în final un eşec. Nu e vina PDL… Sunt oamenii  care arată că s-au săturat de aceiaşi lideri politici care promit multe şi nu fac nimic,  care vin cu aceleaşi idei de genul noi suntem buni, restul sunt răi ş.a.m.d.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA