spot_img
AcasăActualitate112PROSTITUŢIE MASCATĂ - Cinci bărbaţi, între care patronul unui club de striptease,...

PROSTITUŢIE MASCATĂ – Cinci bărbaţi, între care patronul unui club de striptease, reţinuţi pentru proxenetism

DISTRIBUIȚI

PROSTITUŢIE MASCATĂ Cinci bărbaţi din Braşov, respectiv patronul unui club de striptease şi angajaţi săi, au fost reţinuţi, joi, 10 august, de procurorii Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), existând informaţii că dansatoarele practicau prostituţia în club.

În clubul de striptease din Braşov ar fi fost înlesnită practicarea prostituţiei de către tinerele angajate, iar clienţii plăteau minimum 400 de lei pentru a întreţine raporturi sexuale cu acestea, scrie Mediafax.

Sursele citate arată că plata era mascată în consumaţia de la barul de stiptease.

Pentru activitatea pe care o prestau, fetele ar fi primit 20-25% din încasările clubului, la fel şi barmanii care ţineau evidenţa timpului petrecut de clienţi în camerele special amenajate în interiorul clubului.

Prejudiciul în acest caz se ridică la suma de 500.000 de euro, iar activitatea infracţională s-a fi desfăşurat din 2016.

Patronul clubului şi patru angajaţi au fost reţinuţi de procurorii DIICOT Braşov sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat şi proxenetism.

Info

Foto

Citeşte şi ALERTĂ DE GRAD ZERO – Doi craioveni, soț și soție, au fost infectați cu antrax

ADOPTAT DE GUVERN – Proiectul de Lege privind organizarea și finanțarea activității de vaccinare a populației din România urmează să ajungă în Parlament

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA