AcasăEvenimentSportPROPUNEREA LUI PORUMBOIU - Cristi Balaj este cel mai potrivit de președinte...

PROPUNEREA LUI PORUMBOIU – Cristi Balaj este cel mai potrivit de președinte al CCA!

spot_img

DISTRIBUIȚI

PROPUNEREA LUI PORUMBOIU Ajuns la 45 de ani, Cristi Balaj se va retrage din arbitraj în această iarnă, ajungând la vârsta limită care-i permite să arbitreze. Băimăreanul este dorit în fruntea CCA de către un fost mare arbitru român.

Adrian Porumboiu face lobby pentru Cristi Balaj, astfel încât acesta să preia şefia Comisiei Centrale a Arbitrilor după ce se va retrage din activitate. Fostul arbitru spune că ar lucra alături de Balaj la CCA, dar și de Ion Crăciunescu.

”Dacă ar fi președinte Crăciunescu sau Balaj m-aș duce să lucrez cu ei cu cea mai mare plăcere. După opinia mea, cel mai indicat ar fi ca Balaj să preia frâiele conducerii CCA, pentru că nu cred eu că Nelu și-ar mai dori”, a declarat Porumboiu, la Digi Sport Special.

Porumboiu ar fi de acord și cu o candidatură a lui Cristi Balaj la președenția Federației Române de Fotbal.

”Balaj ar fi potrivit și pentru funcția de președinte al FRF, dar eu i-aș recomanda mai întâi să treacă pe la CCA. Eu aș fi unul dintre susținătorii lui. El ar ști câte pătrățele are o minge de fotbal nu ca actualul președinte”, a mai spus Porumbouiu.

Cristi Balaj a debutat ca arbitru în Liga 1 în septembrie 2000, când a condus partida dintre Steaua și FC Brașov.

adrian-porumboiu-a-vandut-comcereal-678x380

Adrian Porumboiu este dezamăgit de cum este condusă în acest moment Comisia Centrală de Arbitri și consideră că Dinamo are toate motivele să conteste arbitrajele.

”Comisia Centrală de Arbitri e formată dintr-un fost arbitru pârât și 5 asistenți. Vassaras are o poziție de invidiat: să conduci arbitrajul românesc din Grecia este ceva, dar cred că are un binoclu cu care vede de acolo. Domnul cu bricheta (n.r. Deaconu) nu se pricepe, n-are nicio treabă.

Dinamo are toate argumentele din lume să acuze, au fost măcelăriți. Toate atacurile sunt îndreptățite. Și Craiova are tot dreptul după ce s-a întâmplat la meciul cu Steaua”, consideră Adrian Porumboiu.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA