AcasăActualitateSocialPROPUNEREA INEDITĂ A LUI LIVIU POP - Salarizarea diferită a profesorilor din...

PROPUNEREA INEDITĂ A LUI LIVIU POP – Salarizarea diferită a profesorilor din şcolile de elită

DISTRIBUIȚI

PROPUNEREA INEDITĂ A LUI LIVIU POP Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a afirmat, marţi, că se ia în calcul salarizarea diferită a profesorilor din şcolile de elită, acesta fiind un punct care ”trebuie să existe la nivelul Legii educaţiei”.

Prezent la Buzău, ministrul Educaţiei a afirmat că se ia în calcul, la iniţiativa secretarului de stat Ecaterina Andronescu, ca profesorii din şcolile de renume să fie încadraţi pe o grilă diferită de salarizare faţă de restul cadrelor didactice, scrie News.

PROPUNEREA INEDITĂ A LUI LIVIU POP  ”În ce priveşte propunerea doamnei Andronescu de a încadra altfel profesorii din scolile de elită, e un punct care trebuie să existe la nivelul Legii educaţiei, dar nu ştiu acum cum ar trebui formulat, pentru că ştim care e problema cu finanţarea per elev şi tot ce înseamnă descentralzarea”, a spus Liviu Pop.

Ministrul Educaţiei a participat, marţi, la Buzău, la manifestările prilejuite de împlinirea a 150 de ani de la înfiinţarea Colegiului Naţional ”Bogdan Petriceicu Haşdeu”.

Info

Citeşte şi  PODUL TINERETULUI – Pod inaugurat în Săcel prin Programul Național de Dezvoltare Locală

A FOST INAUGURAT – Liceul Németh László s-a mutat în noul sediu de pe Podul Viilor din Baia Mare

ȘCOALA ÎN SIGURANȚĂ – Recomandările polițiștilor maramureșeni pentru elevi

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA