AcasăEvenimentPROMISIUNE NEONORATĂ - Sătenii din Suciu de Jos vor să ştie de...

PROMISIUNE NEONORATĂ – Sătenii din Suciu de Jos vor să ştie de ce nu primesc brazii doborâţi de vijelia de anul trecut, aşa cum li s-a promis

spot_img

DISTRIBUIȚI

PROMISIUNE NEONORATĂ Zeci de persoane din Suciu de Jos și-au cerut în această dimineață drepturile după ce li s-a promis că toți brazii care au fost doborâți de vijelie de anul trecut vor ajunge la ei.

Li s-a promis că fiecare familie din Suciu de Jos va primi aproximativ 3 metri cubi de lemn de brad, contracost. Doar că acest lucru nu s-a întâmplat.

Cel puțin așa susțin sătenii care astăzi dimineață s-au adunat și au încercat să afle care este motivul, conform jurnalistului Vasile Dale.

“O parte din oameni, care fac parte din comitetul composesoratului sau rude de-ale lor și-au dus lemnul acasă deja. Majoritatea oamenilor din sat însă nu am primit nimic. Am vrut să plătim pentru lemnul de brad doborât de vânt, însă președintele composesoratului ne-a spus că el nu se mai ocupă de această problemă. Ne-a trimis la altcineva. Până acum nimeni nu ne-a spus care este problema.

De altfel, astăzi dimineață unul dintre cei care fac parte din comisie a venit cu o platforma să își ducă lemnul însă nu l-au lăsat oamenii să îl încarce. Așa că s-a întors cu mașina goală. Vrem o explicație. Vrem să ne ducem acasă lemnul promis. Știu că furtuna a doborât aproape 800 metri cubi de brad. Cel puțin așa ni s-a spus. Iar acest lemn s-a hotărât să fie împărțit la toți oamenii din sat. Fiecare familie a făcut cerere, iar acum nimic. Bine că și-au dus ei partea lor”, a povestit o localnică.

Ştire în curs de actualizare

sursa info şi foto Vasile Dale

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA