AcasăActualitateSocialPROMEDICA24 - Îngrijirea vârstnicilor şi locurile de muncă disponibile în acest domeniu....

PROMEDICA24 – Îngrijirea vârstnicilor şi locurile de muncă disponibile în acest domeniu. Întâlnire de prezentare luni, 25 aprilie, Vişeu de Sus

spot_img

DISTRIBUIȚI

Promedica24, lider european în domeniul îngrijirii persoanelor vârstnice, vine în judeţul tău cu oferte de muncă în Germania şi răspunde tuturor întrebărilor tale. Luni, 25 aprilie, are loc o întâlnire de prezentare a ofertei de joburi în Vișeu de Sus, la Hotel Gabriela, Str. Rândunelelor nr. 1, în Sala de conferinţe. Evenimentul începe la ora 17.00 şi durează aproximativ o oră și jumătate până la două ore.

A fi îngrijitorul unei persoane vârstnice reprezintă o mare responsabilitate. Acesta sau aceasta au sarcina de a asigura vârstnicilor siguranţa şi confortul de viaţă necesar, să le îndeplinească nevoile, să îi însoţească pe parcursul zilei şi să îi inducă acestuia starea de bine.

Pentru a afla mai multe detalii despre meseria de îngrijitor persoane vârstnice şi despre cum puteţi lucra în acest domeniu daţi de veste şi altor persoane interesate şi veniţi la întâlnirea din 25 aprilie din Vișeu de Sus.

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa dumneavoastră la 0771-651484 sau 0364-630025. Vă aşteptăm!

Despre compania Promedica24

 

Compania Promedica24 este de 12 ani lider pe piaţa de recrutare a personalului calificat în domeniul asistenţei oferite persoanelor vârstnice dependenţe din Germania.

Compania prestează servicii de îngrijire pentru clienţii de pe teritoriul Germaniei, Marii Britanii şi Poloniei. În numele lor căutăm şi pregătim candidaţi pentru muncă din Polonia, România, Bulgaria şi Slovacia, oferindu-le o formă legală de colaborare şi organizarea plecării în străinătate. Peste 23.000 de persoane calificate în îngrijirea şi acordarea asistenţei persoanelor vârstnice au decis să colaboreze cu noi.

Compania, cu sediul central în Varşovia, deţine cinci sucursale pe teritoriul României şi este certificată în domeniul recrutării îngrijitorilor şi îngrijitoarelor pentru seniori (DEKRA) şi managementului de calitate în domeniul îngrijirii persoanelor care nu sunt independente (TÜV Rheinland).

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA