AcasăActualitatePROIECT TURISTIC FINALIZAT - Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord,...

PROIECT TURISTIC FINALIZAT – Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord, promovat printr-un nou site

DISTRIBUIȚI

PROIECT TURISTIC FINALIZAT Consiliul Judeţean Maramureş a finalizat de curând noul site dedicat prezentării şi promovării proiectului „Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord”.


Finalizat în iunie 2016, proiectul „Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord” şi-a propus valorificarea durabilă a potenţialului turistic al bisericilor de lemn recunoscute ca valori ale patrimoniului mondial UNESCO şi valori ale patrimoniului cultural de importanţă naţională şi universală.

Acest obiectiv poate fi atins prin crearea şi îmbunătăţirea infrastructurilor conexe ale acestor biserici.

În cadrul proiectului s-au realizat astfel: 16 centre de informare turistică, având o arhitectură specific maramureşeană, refacerea împrejmuirilor bisericilor de lemn, realizarea parcărilor şi a iluminatului ambiental.

Toate acestea vor avea ca rezultat creşterea numărului de turişti şi consacrarea Maramureşului ca destinaţie turistică europeană.

Site-ul cuprinde informaţii despre fiecare din cele 16 biserici cuprinse în proiect, dar şi fotografii şi imagini din perioada de implementare.

Nu lipsesc turul virtual realizat în fiecare din cele 16 biserici, informaţii despre partenerii proiectului, despre obiectivele generale şi specifice ale acestuia şi despre acţiunile realizate în perioada de sustenabilitate.

Noul site poate fi accesat la adresa www.bisericimaramures.eu Realizarea site-ului este parte din Planul de marketing demarat după finalizarea proiectului şi pus în practică în perioada de sustenabilitate a acestuia.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA