AcasăActualitateSocialPROIECT PARK SALE - Clubul Rotaract va vinde diferite obiecte pentru a...

PROIECT PARK SALE – Clubul Rotaract va vinde diferite obiecte pentru a ajuta copiii cu deficiențe

spot_img

DISTRIBUIȚI

La început de toamnă, activitățile prosociale ne îndrumă spre caritate și generozitate. Așadar, în data de 6 Septembrie începând cu ora 10, în Parcul Municipal „Regina Maria” din Baia Mare se desfășoară a doua ediție a proiectului Park Sale. Acest eveniment este inspirat din modelul „Garage Sale”,  un concept vechi în lume, care adună laolaltă persoane care pot renunța la unele obiecte din casele lor și care se află în stare bună, pe care le vând la prețuri modice pentru ca alți oameni să le folosească.

Membrii clubului Rotaract Baia Mare TEAM doresc ca prin această acțiune să scoată la vânzare în aer liber și la prețuri decente o gamă generoase de produse, obiecte decorative, dar și accesorii hand made. Banii vor fi direcționați către Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Baia Mare. Acest centru  este o școală profesională specială de învățământ profesional integrat pentru copii cu deficiențe din Maramureș și are menirea să ofere servicii de instruire, educare, recuperare, profesionalizare şi integrare socio-profesională. Tinerii cu dizabilităţi sunt incluşi într-o şcoală deschisă, prietenoasă, tolerantă şi democratică, fără discriminare şi excludere, mediu în care ei sunt valorizaţi şi integraţi.

Pe langa scopul major al operei de caritate, ne dorim sa incurajam pe viitor astfel de actiuni si sa sprijinim si alte grupuri sau ONG-uri care ar dori sa se inspire din exemplul nostru. Ne gasiti in parc duminica, la ciuperca, unde va vom astepta cu drag, cu inimile deschise, cu un zambet cald si cu patru standuri pline de produse ce asteapta sa fie ale voastre!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA