AcasăNews AlertPROGRAMUL TEATRULUI MUNICIPAL BAIA MARE – Vezi ce spectacole se joacă în...

PROGRAMUL TEATRULUI MUNICIPAL BAIA MARE – Vezi ce spectacole se joacă în perioada 20-25 februarie 2018

spot_img

DISTRIBUIȚI

PROGRAMUL TEATRULUI MUNICIPAL BAIA MARE Marți, 20 februarie, de la ora 19.00, este programat spectacolul BUTOIUL CU PULBERE, după Dejan Dukovski, regia Marcel Țop.

O poveste tragi-comică despre oamenii Maramureșului, cel mai nedomesticit ținut românesc, un loc unde țăranii au construit un cimitir vesel în care până și moartea are mormântul ei, un loc în care se trăiește total, se iubește intens și se moare ca-n filme.

Joi, 22 februarie, de la ora 19.00, la Sala Studio, va avea loc spectacolul PLEX, un scenariu bazat pe texte de Eric Bogosian, în regia și interpretarea actorilor Andrei Dinu și Andrei Stan.

O producție în care veți cunoaște două personaje care vor să pară trendy, degajate, foarte puțin atente la reguli sau coduri, însă acest joc al aparenței nu este decât o parte a manipulării zilnice la care ne supun reclamele, școala, televiziunea, biserica.

Vineri, 23 februarie, de la ora 19.00, vă dăm întâlnire la spectacolul DRAGĂ DOAMNĂ PROFESOARĂ de Ludmila Razumovskaia, regia Andrei Măjeri, o reprezentație în care o profesoară primește vizita neașteptată a unui grup de elevi, iar nimănui nu-i trece prin gând că această întâmplare ar putea lua o turnură imprevizibilă.

Sâmbătă, 24 februarie, de la orele 10.00 și 11.30 la Sala Teatrului de Păpuși, cei mici sunt așteptați la spectacolul FĂT-FRUMOS CEL MOFTUROS ȘI UN ZMEU ÎNTORS PE DOS – un scenariu de Ludmila Doicu, regia Mihai Păun. Făt-Frumos cel Mofturos, răsfăţat, gelos și egoist, împreună cu o prinţesă drăguță, vă oferă un spectacol muzical, amuzant, antrenant și interactiv, care este mult îndragit de copii.

Sâmbătă, 24 februarie, de la ora 19.00, la Sala Studio, sunteți invitați la spectacolul PRAH de Spiró György, regia Cătălin Mardale, să “gustați” o comedie amară. Protagoniștii piesei, după o viață plină de lipsuri, câștigă marele premiu la loterie, numai că perspective îmbogătirii peste noapte îi aruncă pe cei doi soți într-un haos comunicațional și existențial.

Duminică, 25 februarie, de la ora 19.00, vă dăm întâlnire la spectacolul DRAGĂ DOAMNĂ PROFESOARĂ de Ludmila Razumovskaia, regia Andrei Măjeri, o reprezentație în care o profesoară primește vizita neașteptată a unui grup de elevi, iar nimănui nu-i trece prin gând că această întâmplare ar putea lua o turnură imprevizibilă.
Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la secția Păpuși, 15 lei preț întreg și 10 lei preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Informații furnizate de Teatrul Municipal Baia Mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA