AcasăActualitateProgramul de lucru al S.C. VITAL S.A. în ziua de Sfânta Maria

Programul de lucru al S.C. VITAL S.A. în ziua de Sfânta Maria

spot_img

DISTRIBUIȚI

Luni, 15 august 2022, cu prilejul sărbătorii Adormirea Maicii Domnului – Sfânta Maria Mare, casieriile S.C. VITAL S.A. din toate localitățile în care operăm: Baia Mare, Baia Sprie, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Târgu Lăpuș, Tăuții Măgherăuș, Seini, Cavnic, Ulmeni, Șomcuta Mare vor fi închise, ziua fiind declarată sărbătoare legală. De asemenea și activitatea celorlalte departamente funcționale ale societății va fi întreruptă în această zi.

Utilizatorilor care doresc să îşi achite facturile pentru serviciile de furnizare a apei potabile şi de canalizare, le aducem la cunoștință că acestea pot fi achitate și online, cu card bancar, pe site-ul societății, precum și la celelalte puncte de plată puse la dispoziție. Mai multe detalii la: https://www.vitalmm.ro/ro/modalitati-de-plata  

Apelurile către dispeceratul societății la numerele de telefon, 0262/215.150, *1, *2, 0362/401052,*3,  0372/752.661 și 0262/212.550  vor fi preluate fără întrerupere. Echipele de intervenție sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă și de canalizare, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA