AcasăActualitatePROGRAM TEATRUL MUNICIPAL – Vezi ce evenimente se vor desfășura în perioada...

PROGRAM TEATRUL MUNICIPAL – Vezi ce evenimente se vor desfășura în perioada 28-30 septembrie

DISTRIBUIȚI

PROGRAM TEATRUL MUNICIPAL  În acest sfârșit de săptămână, la TMBM sunt programate patru spectacole, aparținând tuturor celor trei secții. La secția dramă,  joi 28 septembrie de la ora 19.00, la sala studio este programat spectacolul AGAMEMNON de Rodrigo Garcia, regia Bogdan Pălie, un spectacol despre consumul excesiv al omului contemporan, care este axat mai mult pe a avea și a acumula decât pe a-și trăi viața cu adevărat.

Vineri 29 septembrie, la ora 19.00 are loc la sala mare, cu publicul pe scenă, spectacolul BUTOIUL CU PULBERE de Dejan Dukovski, regia Marcel Țop, o poveste tragi-comică despre oamenii Maramureșului, cel mai nedomesticit ținut românesc, un loc unde țăranii au construit un cimitir vesel în care până și moartea are mormântul ei, un loc în care se trăiește total, se iubește intens și se moare ca-n filme.

Săptămâna se încheie sâmbătă 30 septembrie cu două spectacole interactive și pline  de umor. Spectacolul dedicat copiilor, PETRICĂ ȘI LUPUL este programat la ora 11.00 la sala Teatrului de Păpuși, iar la ora 19.00, la sala mare are loc spectacolul de revistă, UN VIS CU MI-S REVISTA, pe texte de Mihai Maximilian, un spectacol care seduce prin dialoguri surprinzătoare și ironii subtile,  prin interpretările inspirate ale soliștilor vocali și prin valențele coregrafice ale corpului de balet (de la dansul contemporan la french cancan).

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la secția păpuși, 15 lei preț întreg și 10 lei preț redus la secțiile dramă și revistă.

Informații furnizate de Teatrul Municipal Baia Mare

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA