Acasă Actualitate PROGRAM DE PAȘTE – Programul supermarketurilor din Baia Mare și restul țării...

PROGRAM DE PAȘTE – Programul supermarketurilor din Baia Mare și restul țării în Vinerea Mare și de Paște

DISTRIBUIȚI

PROGRAM DE PAȘTE  Anul acesta minivacanța de Paște începe de vineri, 6 aprilie, și ține până luni, 9 aprilie. Pentru cei care doresc să își facă cumpărăturile în aceste zile, site-ul Libertatea prezintă programul magazinelor în Vinerea Mare și de Paște 2018.

Și anul acesta, magazinele au program special de Paște, dar și în zilele dinainte de sărbătoarea Învierii lui Hristos.

 

Programul magazinelor Auchan în Vinerea Mare și de Paște

 

Auchan a anunțat că toate magazinele au program normal în Vinerea Mare. Sâmbătă, 7 aprilie, magazinele se deschid normal, dar vor avea program scurt și se închid la ora 18.00 În duminica de Paște magazinele Auchan vor fi închise. Excepție de la acest program face magazinul Auchan Cotroceni care se va închide sâmbătă la ora 22.00, iar duminică va fi deschis de la 14.00 la 23.00.

 

Programul magazinelor Carrefour în Vinerea Mare și de Paște

 

Conducerea Carrefour România a anunțat un program special pentru sărbători în toată Săptămâna Mare și în zilele de Paște. Astfel în perioada 2-4 aprilie magazinele vor fi deschise de la 7:30 la 23:00. În Joia și Vinerea Mare, 5-6 aprilie programul va fi de la 7:30 la 24:00. În sâmbăta dinainte de Paște, pe 7 aprilie, magazinele Carrefour vor fi deschise de la 7.30 până la 19.00. În Duminica de Paște toate supermarketurile Carrefour sunt închise.

 

Luni, 9 aprilie, magazinele se deschid la 7.30 și se vor închide la 22.00.

 

Programul magazinelor Cora în Vinerea Mare și de Paște. Hypermarketurile Cora vor fi deschise în Vinerea Mare până la orele 22.00 sau 23.00, în funcție de magazin. Sâmbătă, 7 aprilie, magazinele vor închide la orele 18.00. În prima zi de Paște, magazinele Cora sunt închise. Doar Cora din Ploiești va fi deschis duminică. În a doua zi de Paște, unitățile se redeschid și au program normal, până la ora 22.00.

 

Programul magazinelor Kaufland în Vinerea Mare și de Paște

 

Lanțul de magazine Kaufland a prelungit programul tuturor unităților în zilele dinainte de Paște. Astfel în Vinerea Mare supermarketurile se deschis la ora 7:30 și se vor închide la 23.30. Sâmbătă, 7 aprilie, programul începe la ora 07.00 și magazinele se închid între 16:00 și 18:00. În prima zi de Paște toate magazinele Kaufland vor fi închise. Programul magazinelor Lidl în Vinerea Mare și de Paște. Magazinele Lidl vor avea program normal vineri și sâmbătă, iar în prima și a doua zi de Paște, duminică și luni, toate supermarketurile sunt închise.

 

 

Programul magazinelor Profi în Vinerea Mare și de Paște

 

În Vinerea Mare magazinele Profi au program normal. Sâmbătă supermarketurile se vor închide la ora 19:00. Duminică toate magazinele vor fi închise. În a doua zi de Paște, magazinele Profi vor avea program scurt închizându-se la ora 19.00.

 

Citește continuarea, AICI.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA