AcasăAdministrațiePROGRAM 5 DECEMBRIE BAIA MARE - De la ora 18:00 se dă...

PROGRAM 5 DECEMBRIE BAIA MARE – De la ora 18:00 se dă startul Târgurilor de Crăciun, caruselului, luminilor de pe brad și iluminatului ornamental de sărbători

spot_img

DISTRIBUIȚI

Baia Mare intră în atmosfera Crăciunului începând de astăzi, sâmbătă 5 decembrie 2020. Momentul mult așteptat, atât de către cei mici cât și de către cei mari, respectiv inaugurarea luminițelor de Crăciun din întreg municipiul, deschiderea caruselului, dar și a Târgurilor de Crăciun au loc azi, 5 decembrie. Tot astăzi se aprind luminile pe bradul băimărenilor

În acest an Baia Mare are două târguri: Târgul de Crăciun din Centrul Vechi, respectiv cel din Parcul Mara, acesta din urmă având și un caracter social.

Târg de Crăciun caritabil în Parcul Mara

O altă premieră, din inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, constă în faptul că Târgul de Crăciun din Parcul Mara este unul caritabil. Mai exact, în această locație sunt amplasate zece căsuțe de lemn unde personalul de la ASSOC, CASPEV, ESPERANDO, ROTARACT va scoate la vânzare produse specifice sărbătorilor de iarnă, obiecte handmade, dulciuri, ceai cald, vin fiert, etc. În urma parteneriatului încheiat între ASSOC, ROTARACT și Centrul ”Lucian”, acesta din urmă se va implica în activitățile din cadrul târgului cu resursa umană. O parte din bani vor fi donați acestui centru și vor fi folosiți pentru necesitățile zilnice pe care le au persoanele cu dizabilități.

Târgul de Crăciun din Centrul Vechi îi așteaptă pe copii cu căsuța lui Moș Crăciun

În Centrul Vechi al municipiului au fost amplasate 12 căsuțe unde băimărenii pot achiziționa produse artizanale și alimentare. Tot aici, începând de sâmbătă, 5 decembrie, copiii sunt așteptați să se dea în carusel, respectiv să viziteze căsuța lui Moș Crăciun. Bradul Băimărenilor este deja o tradiție în municipiu. Luminile care îl împodobesc vor fi aprinse astăzi, de la ora 18:00, împreună iluminatul ornamental montat în mai multe zone din oraș.

Tot de la ora 18:00 se vor deschide oficial și Târgurile de Crăciun din zonele mai sus menționate, dar și caruselul pentru copii amplasat în centrul istoric al orașului.

În 5 decembrie, de la ora 18.00, în Centrul Vechi, aprindem luminile pe Bradul Băimărenilor. Inaugurăm caruselul amplasat special pentru copiii băimăreni. În acest an, pentru a evita aglomerația, am decis să amenajăm două Tărguri de Crăciun (în Centrul Vechi și în Parcul Mara). Iluminatul ornamental de sărbători a fost pregătit în mai multe zone din oraș, inclusiv pe Bd. Unirii, pe toate podurile și sensurile giratorii din oraș și le vom aprinde tot în această zi”, a declarat primarul Cătălin Cherecheș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Aici nu au fost probleme că a fost aglomerație și să îmbulzit lumea.important este să ținem închise restaurante și alte afaceri sa intre in faliment și oamenii să rămână fără serviciu!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA