spot_img
Acasăoameni noiPROGNOZA PENTRU URMĂTOARELE 3 LUNI -  Cum va fi vremea de Paști

PROGNOZA PENTRU URMĂTOARELE 3 LUNI –  Cum va fi vremea de Paști

DISTRIBUIȚI

PROGNOZA PENTRU URMĂTOARELE 3 LUNI Vom avea vreme frumoasă de Paște și de 1 Mai? Meteorologii nu vin cu vești tocmai bune, însă ne asigură că nu va fi la fel de frig ca în anii trecuți. Potrivit ANM, in lunile martie si aprilie vor fi precipitatii excedentare. Si luna mai va fi o luna cu precipitatii abundente, arată Pagina de Transilvania.

Meteorologii spun ca temperatura medie lunara a aerului va fi apropiata de norma climatologica in sudul, sud-estul si local in vestul tarii. Mai mult, se va situa sub normal in restul teritoriului. În același timp, precipitatiile totale lunare vor fi excedentare in cea mai mare parte a tarii.

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de normal in regiunile sudice si estice. În schimb se vor situa sub mediile climatologice in restul tarii. Pentru luna aprilie, ANM anunta ca precipitatiile totale lunare vor fi, in general, excedentare.

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de normal in regiunile sudice si estice.În același timp se vor situa sub mediile climatologice in restul tarii. Pentru luna mai, temperaturile medii vor avea valori apropiate de media climatologica in sud, sud-est si local in vest si sub normal in celelalte zone.

Potrivit ANM, precipitatiile totale lunare vor fi apropiate de norma in sud-estul tarii si local in sud si est. Mai mult, vor avea o tendinta spre excedent in rest.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA