spot_img
AcasăActualitateSocialPROGNOZĂ - Meteorologii anunţă cea mai caldă iarnă din ultimii 136 de...

PROGNOZĂ – Meteorologii anunţă cea mai caldă iarnă din ultimii 136 de ani

DISTRIBUIȚI

PROGNOZĂ  În ciuda ştirilor care anunţau cea mai friguroasă iarnă din ultimii 100 de ani, iarna care va începe peste două luni va fi cea mai caldă din ultimii 136 de ani în Europa. Asta susţin meteorologii consultaţi de publicaţia germană Bild.

PROGNOZĂ „Media de temperatură a iernii următoare ar putea fi cu două grade peste media multianuală din ultimii 30 de ani”, informează meteorologii americani de la US Wather Service NOAA, cu privire la Europa.

Precedenta iarnă cu record de temperatură a fost cea din 2006/2007. Toamna anului 2006 a fost una caldă, asemănătoare celei din acest an.

harta-iarna-2017

„Totul a culminat cu cea mai caldă iarnă de când se fac înregistrări, din 1880”, a explicat meteorologul Dominik Jung, de la portalul wetter.net.

Iarna următoare ar putea să bată acest record.

Citeşte şi COD GALBEN – Ninsori în Maramureş şi alte 3 judeţe

Ultimele 16 luni au fost deja mult mai calde decât în mod normal în toată lumea. Media lunii septembrie a fost în Germania cu cinci grade peste media multianuală.
Meteorologul Peter Schwarz, de la Institutul pentru Comunicarea Vremii şi a Climei, a declarat: „2016 este în toată lumea anul cel mai cald de la începutul înregistrărilor, din 1880, cu o deviere de 1.01 grade peste medie”.

sursa info

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA