AcasăEvenimentPROGNOZA METEO – Vreme capricioasă în Maramureș. Posibile ploi torențiale și descărcări...

PROGNOZA METEO – Vreme capricioasă în Maramureș. Posibile ploi torențiale și descărcări electrice

spot_img

DISTRIBUIȚI

PROGNOZA METEO Vremea pe 22 iulie este ploioasă la nivelul întregii țări. Ploile torențiale vor lua caracter de furtună în unele zone. Prognoza meteo spune că în sud va fi caniculă: temperaturi de 34 de grade. În București vor fi 30 de grade.

Astăzi, vremea va fi în continuare în general instabilă. Pe parcursul zilei, cerul va avea înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în zonele de deal şi de munte, în Maramureş, Crişana şi Transilvania, local în Muntenia şi în Dobrogea şi pe areale mai restrânse în rest.

Ploile vor avea şi caracter torenţial, izolat cantităţile de apă vor depăşi 25…30 l/mp şi va cădea grindină. Începând din orele serii, în vestul şi în sud-vestul ţării gradul de instabilitate atmosferică va fi accentuat, iar fenomenele asociate acesteia pot fi local severe (ploi torenţiale în cantităţi de peste 40…50 l/mp, intensificări puternice ale vântului, vijelii, frecvente descărcări electrice şi grindină).

 

Sursă info și foto: Observator.TV

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA