AcasăActualitatePROGNOZA METEO - Va ninge azi în Maramureș. Câte grade se vor...

PROGNOZA METEO – Va ninge azi în Maramureș. Câte grade se vor înregistra în județ

DISTRIBUIȚI

Vremea s-a răcit față de zilele precedente, dar a fost mai caldă decât normalul termic al perioadei. Cerul a fost temporar noros și pe arii extinse, în cursul zilei, au căzut precipitații predominant sub formă de ploaie. La munte a nins. Cantitatea maximă de precipitații înregistrată a fost de 15. l/mp la stația meteo Iezer. Vântul a suflat slab la moderat, cu intensificări în zona montană înaltă de până la 61 km/h spulberând zăpada și viscolind ninsoarea.

Temperaturile maxime au fost cuprinse între 2 grade la Târgu Lăpuș și 5 grade la Baia Mare. În zona montană înaltă s-a semnalat ceață. Cel mai rece a fost noaptea trecută și în această dimineață la Târgu Lăpuș și Cavnic -3 grade, Sighetu Marmației și Ocna Sugatag -2 grade, Baia Mare -1 grad. Stratul de zăpadă măsoară până la 38 de cm la stația meteo Iezer.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat și uscat în zona de șes, curat și parțial umed în zonele de deal și de munte. Sunt tronsoane de drum care au carosabilul curat și umed în zona înaltă de munte. Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu 10 utilaje și au împrăștiat 61 tone de material antiderapant pe: DN18B, DN18. Cerul este acoperit, vizibilitatea în trafic este bună. Vântul prezintă intensificări temporare în zona înaltă de munte de până la 20-30 km/h.

Vremea se va răci ușor astăzi în județ față de ziua precedentă, devenind apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, temporar noros în cursul zilei. Pe arii restrânse va ninge slab, îndeosebi în zona montană. Vântul va sufla slab, la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 4 grade, iar cele minime între -6 și -3 grade.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA