AcasăEvenimentPROGNOZA METEO - Săptămâna începe cu vreme instabilă, de miercuri se încălzeşte...

PROGNOZA METEO – Săptămâna începe cu vreme instabilă, de miercuri se încălzeşte din nou

DISTRIBUIȚI

PROGNOZA METEO Săptămâna va debuta cu o răcire uşoară a vremii şi cu instabilitate, luni şi marţi, însă de miercuri vremea se încălzeşte din nou şi se face frumoasă.

Luni, în ţară, vremea va fi ușor instabilă, iar valorile termice vor scădea în majoritatea regiunilor, mai accentuat în cele din jumătatea nordică a țării, conform România TV.

Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în nordul Moldovei și în jurul a 35 de grade în sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei, iar cele minime, în general, între 9 și 19 grade.

PROGNOZA METEO Cerul va fi temporar noros și se vor semnala averse și descărcări electrice, în prima parte a zilei în centru, în est și la munte, apoi și în sud-vest, în sud și izolat în rest.

Pe arii restrânse se vor acumula cantități mai importante de apă și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări, mai ales pe parcursul zilei.

 

Marţi, vremea va continua să se răcească. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice.

Minimele termice vor fi cuprinse, în general, între 6 și 16 grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua, în regiunile sud-vestice, sudice, estice și la munte, unde local va ploua și vor fi condiții pentru descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est.

Miercuri, vremea va fi frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil ziua și mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 31 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral, iar cele minime între 5 şi 6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 19 grade în Dealurile de Vest.

Info

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA