Acasă Actualitate PROGNOZA METEO PENTRU SFÂRŞITUL LUNII - Vreme cu temperaturi de vară în...

PROGNOZA METEO PENTRU SFÂRŞITUL LUNII – Vreme cu temperaturi de vară în următoarea perioadă

DISTRIBUIȚI

PROGNOZA METEO PENTRU SFÂRŞITUL LUNII Ultimele zile de primăvară sunt caracterizate de temperaturi de vară. Meteorologii anunţă că sfârşitul lunii mai va aduce maxime de până la 32 grade Celsius, scrie România TV.

Duminică, vremea va deveni în general frumoasă şi se va încălzi. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, însă în cursul zilei vor fi înnorări temporare în sudul ţării, precum şi în zona de munte, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată şi posibil descărcări electrice.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări, ziua, îndeosebi în regiunile sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade în depresiuni şi 26 de grade în Câmpia de Vest. Dimineaţa şi noaptea, izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Luni, vremea va fi predominant frumoasă şi va continua să se încălzească.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza în zona de munte, unde doar izolat vor fi posibile averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade în depresiuni şi 28 de grade în vestul şi estul ţării. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

Marţi, vremea va deveni mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza şi noaptea, când local în zona de munte şi izolat în rest vor fi averse şi descărcări electrice.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade pe litoral şi 29 de grade în vestul, sud-vestul şi izolat estul ţării. Izolat în zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţă.

Miercuri, vremea se va menţine mai caldă pentru această dată, dar va deveni în general instabilă din orele amiezii.

Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, posibil mai însemnate cantitativ, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în regiunile nordice, centrale şi estice.

În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala doar izolat. Vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade pe litoral şi 32 de grade în Câmpia de Vest.

Joi, vineri şi sâmbătă, deşi valorile termice vor scădea treptat, în majoritatea regiunilor vremea va fi uşor mai caldă pentru această dată. Îndeosebi pe parcursul după-amiezelor se vor semnala averse şi descărcări electrice în cea mai mare parte a ţării.

sursa

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proctoline


TE-AR MAI PUTEA INTERESA

“VACANȚĂ” FORȚATĂ – Doi băimăreni și doi sigheteni, băgați în închisoare

Săptămâna trecută, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Sighetu Marmaţiei, au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de...

VITEZĂ ȘI NEATENȚIE – Patru accidente cu victime în Maramureș, într-un singur weekend

În week-end-ul care tocmai s-a încheiat, pe raza judeţului Maramamureş s-au produs patru accidente de circulaţie, soldate cu vătămarea corporală a zece persoane.Evenimentele au...

“PRĂPĂD” PRINTRE ȘOFERII MARAMUREȘENI – Amenzi de zeci de mii de lei și o grămadă de permise reținute într-un singur weekend

Având în vedere evenimentele rutiere cu consecinţe grave produse în ultima perioadă, precum și faptul că viteza, sub cele două forme, excesivă sau neadaptată...

SUCCES RĂSUNĂTOR ÎN BAIA MARE – Copil de 1 an și 9 luni, cu o boală care are o mortalitate mai mare de 90%,...

În perioada iunie-septembrie 2020, în Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș“ Baia Mare au fost internați 198 de copii.“Patologia predominantă...

Coaliția pentru Maramureș a lansat candidații la primăriile din comunitățile de pe Valea Tisei

Candidații Coaliției pentru Maramureș pentru funcțiile de primar în localitățile de pe Valea Tisei: Săpânța, Sarasău, Câmpulung la Tisa și Remeți au fost lansați...