spot_img
AcasăActualitateSocialPROGNOZĂ METEO – Cum va fi vremea în Maramureș, în următoarele zile

PROGNOZĂ METEO – Cum va fi vremea în Maramureș, în următoarele zile

DISTRIBUIȚI

PROGNOZĂ METEO  În nordul Transilvaniei şi în Maramureş vor fi înnorări, dar şi perioade cu soare. Acum dimineaţă este ceata densă în zonele joase din judeţul Satu-Mare. Spre seară pot să vină câteva ploi slabe, iar la munte se vor semnala precipitaţii mixte. Valorile termice nu se vor modifica semnificativ faţă de joi.

 

Vineri avem atmosferă plăcută şi caldă; deşi mai pot să vină câţiva stropi de ploaie prin est, sud-est şi centru; iar pe seara e posibil să picure în nordul ţării.

Sâmbătă
se face mai cald şi vom avea soare şi vreme frumoasă aproape peste tot. Dimineaţa, în sud şi sud-est apare ceaţă; iar în noaptea de sâmbătă spre duminică o să plouă slab în jumătatea vestică a ţării.

Duminică
rămânem cu vremea neobişnuit de caldă. În vest, nord-vest şi centru se aduna norii şi o să plouă din când în când, iar pe crestele montane e posibil să ningă. În sud şi est găsim vreme mai bună; ceata dimineaţa şi burniţa sau câţiva stropi de ploaie în noaptea următoare.

Luni temperaturile se menţin ridicate; dar ploile cuprind aproape toată ţara, iar în zona montană înălţa mai pot veni ceva ninsori. Vântul se înteţeşte, în special în vest şi la munte.

 

Sursă info: Pro TV

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA