AcasăActualitateSocialPROGNOZĂ - Cum va fi vremea în Maramureș în perioada 1-14 februarie

PROGNOZĂ – Cum va fi vremea în Maramureș în perioada 1-14 februarie

DISTRIBUIȚI

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Regimul termic va fi unul ridicat în majoritatea regiunilor. Excepție fac intervalele scurte când se vor semnala precipitații sub formă de ploaie și ninsoare, mai ales în zona montană, spre finalul primei săptămâni de prognoză si după data de 8 februarie.

Potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie /ANM/, valabilă pentru intervalul 1 – 14 februarie, publicată luni, în Maramureș, la începutul intervalului de prognoză, valorile termice, atat cele diurne cât şi cele nocturne, vor marca o creştere semnificativă, până la o medie regională de 10 grade a temperaturilor maxime şi de 3 grade a temperaturilor minime, pe data de 3 februarie.

Ulterior, va avea loc o scădere a regimului termic, în medie cu aproximativ 6 grade, iar între 6 şi 10 februarie, vremea va redeveni mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru acestă perioadă. Astfel, mediile temperaturilor maxime vor fi de 10 grade, iar minimele termice se vor situa în jurulvalorii de 0 grade.

Până la sfârşitul intervalului de prognoză, nu vor mai fi variaţii semnificative ale temperaturile noctune, în timp ce valorile diurne se vor situa, în general, în jurul unei medii regionale de 7 grade.

Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai ridicată în prima zi a lunii februare, precum şi în jurul datelor de 3 şi 4 februarie, dar şi în cea de-a doua săptămână de prognoză, începând cu data de 8 februarie.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA