spot_img
AcasămodelePROFESIONIȘTII - Hoții au furat în cinci minute un utilaj de 35.000...

PROFESIONIȘTII – Hoții au furat în cinci minute un utilaj de 35.000 de euro din curtea unei firme

DISTRIBUIȚI

PROFESIONIȘTII – I-a dispărut utilajul de 35.000 de euro în nici cinci minute. Cum a fost prădat un om de afaceri din Bistrița.

Joi noaptea, omul de afaceri Avram Dan Hădărău a rămas fără un utilaj de 35.000 de euro achiziționat în urmă cu doar câteva luni din Spania. Este vorba despre un buldoexcavator, care a fost furat cu tot cu accesorii, respectiv un picon și două cupe.

Hoțul, care nu a fost identificat nici la această oră, a acționat foarte rapid, reușind să pornească, printr-o improvizație buldoexcavatorul în mai puțin de cinci minute și să dispară cu el.

„Am constatat vineri dimineața, în jurul orei 6:20 că a dispărut utilajul. M-am uitat pe camerele de supraveghere și am văzut că pe la miezul nopții s-a aprins unul dintre becurile cu senzori, dar a stat aprins doar cinci minute. Cred că a fost cineva care se pricepe. Nu oricine poate să conducă un buldoexcavator, are multe comenzi, e destul de greu de manevrat, trebuie să te pricepi”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro Avram Dan Hădărău.

Utilajul a fost furat chiar din curtea omului de afaceri, aflată la doi pași de casa în care locuiește. Aceasta este situată aproape de Groapa Sărății. Atât casa, cât și utilajul puteau fi văzute din DN17, astfel că, acesta a putut face cu ochiul oricui.

Potrivit acestuia, se observă o dâră de ulei spre Sărata. Nu este exclus ca acesta să fie ascuns în zona Lechința-Teaca. Utilajul are numere de înmatriculare de Spania, fiind achiziționat de acolo.

Omul de afaceri este dispus să ofere recompensă celor care pot ajuta cu orice informație la identificarea utilajului. Acesta poate fi contactat la numărul de telefon: 0753389985.

Pe urmele hoților este și poliția, omul de afaceri depunând o plângere penală încă de vineri. (bistriteanul.ro)

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA