Acasă sinucidere maramures Problemele din sectorul alimentării cu apă potabilă și canalizării dezbătute de specialiști...

Problemele din sectorul alimentării cu apă potabilă și canalizării dezbătute de specialiști în Maramureș

DISTRIBUIȚI

Reprezentanți ai operatorilor de alimentare cu apă și canalizare din întreaga țară s-au reunit la sfârșitul săptămânii trecute la Șuior pentru a dezbate probleme specifice cu care se confruntă sistemul. Sub organizarea Asociației Române a Apei (ARA) și societății VITAL, s-a desfășurat comisia ”Relațiile operatorilor cu utilizatorii și mass media”, la care au participat reprezentanți din cadrul departamentelor de relații clienți, comercial, relații publice și comunicare de la 20 de operatori din țară.

În același timp s-au desfășurat lucrările Adunării Generale din cadrul Comitetului Teritorial Transilvania din care fac parte companiile de apă din Cluj Napoca, Bistrița, Marghita, Oradea, Satu Mare și Baia Mare. Invitați speciali au fost directorul executiv ARA Constantin Predoi, președintele Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC), Doru Ciocan, directorul tehnic Administrația Bazinală de Apă Someș Tisa, Ioan Roșu, directorul tehnic  Administrația Bazinală de Apă Crișuri, Claudiu Oros. Lucrările comisiilor au fost deschise de gazda evenimentului, directorul general SC VITAL SA Geza Gasparik.

În cele două zile de lucrări ale comisiei de specialitate au fost dezbătute subiecte privind: modificările legislative în sectorul serviciilor de alimentare cu apă și canalizare, modalitățile de facturare – încasarea în mediul on-line, facturarea la limita de proprietate, gestionarea cazurilor de insolvență și faliment, garanțiile contractuale. Nu au fost neglijate nici temele privind relațiile publice și cele cu mass media punctându-se lucrări despre tratarea reclamațiilor prin intermediul site-ului sau evoluția relațiilor publice în paralel cu dezvoltarea mass mediei și adaptabilitatea la noile cerințe în special la presa electronică.

ARA este asociația profesională din care fac parte operatori ai serviciilor de apă canalizare din țară. ARA reprezintă, promovează, apară și susține interesele profesionale ale membrilor săi.

Director general,  Geza Gasparik

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA