AcasăEvenimentSportPROBLEME LA MINAUR - O parte din jucători au depus memorii la...

PROBLEME LA MINAUR – O parte din jucători au depus memorii la Federația Română de Handbal (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Minaur Baia Mare a cedat în această seară lupta în Champions League. Echipa antrenată de Petre Pop a pierdut partida cu Elverum la scorul de 24-29 (10-19).

Înfrângerea a reprezentat un moment de descătușare pentru echipa băimăreană. Atât antrenorul cât și Viorel Fotache au pus punctul pe „i” și au făcut publice problemele cu care se confruntă Minaur Baia Mare. Iar lucrurile nu stau deloc bine. Până în acest moment trei jucători, Ionuț Ramba, Cristian Ghiță și Inal Aflitulin, au spus „Adio” vestiarului Minaurului și alți patru au depuse memoriile la Federația Română de Handbal. Potrivit unor surse ar fi vorba despre Răzvan Pop, Viorel Fotache, Marius Sadoveac și Vladislav Ostroushko. În aceste condiții, Minaur Baia Mare este singura echipă din Liga Campionilor care joacă pe sistem de avarie și cu un singur oficial pe banca tehnică.

Înfrângerea suferită de Minaur Baia Mare pe teren propriu a spulberat orice speranța pentru echipa băimăreană de a se califica mai departe în etapa următoare a Champions League. Supărarea i-a determinat pe jucători dar și pe antrenorul Petre Pop să facă publice problemele echipei.

„Băieții aceștia merită mult mai mult decât se aude din tribune. Am intrat în Champions League cu o echipă și am terminat ca și povestea <<Plecarăm nouă din Vaslui>>. Cam așa am terminat. Cred că noi merităm mult mai mult respect. Vom merge în continuare. Să vedem câți vom mai merge și în Elveția. Îmi pare foarte rău, dar vă rog căutați responsabilii în altă parte nu îi căutați în rândurile noastre pentru că noi am încercat să facem totul în condițiile în care jucăm în Champions League cu un antrenor, cu jucători și două persoane în staff-ul medical. Eu nu am văzut în viața mea în Champions League așa ceva. Tot respectul pentru acești băieți”, a declarat Petre Pop, antrenorul Minaur Baia Mare.

„E păcat ce se întâmplă la această echipă.Cea mai mare frustrare în rândul nostru când știm că puteam să terminăm chiar pe primul loc și să mergem mai departe dar se pare că nu se vrea chestia asta. Lăsăm unii jucători să plece destabilizând liniștea vestiarului. Problemele și-au pus amprenta asupra noastră și am început să clacăm și noi în vestiar. Până acum am fost un grup unit, puțini cât am mai rămas, dar nu știu cât o să mai meargă”, a spus Viorel Fotache.

În meciul disputat astăzi împotriva echipei Elverum, la echipa Minaur Baia Mare nu au evoluat Marius Sadoveac și Andrei Popescu, cei doi fiind accidentați. Accidentați au jucat și Viorel Fotache și Mihai Bogdan.

În etapa următoare a Champions League, Minaur Baia Mare va disputa ultimul meci din Liga Campionilor joi, 3 decembrie. Echipa lui Petre Pop o va întâlni pe Kadetten Schaffhausen.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA